![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και εδω μεσα υπαρχουν λιγοι 800ρηδες θα ειναι λιγες και οι απαντησεις αλλα μπορουν να απαντησουν ολοι γιατι ολοι μας εχουμε αποψη πανω σε τετοια θεματα πιστευω..
ΤΟ παρον θεμα εχει να κανει με τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της μηχανης μας και που ξερεις ισως καποτε διαβαστει και απο καποιους τεχνικους της BMW εντος ή εκτος Ελλαδος(λεμε τωρα)... Οποιος γνωριζει κατι ή θελει να φερει αντιρηση σε κατι ας σχολιασει.. ΥΠΕΡ * Πανεμορφη μηχανη και ειναι ο λογος που την προτοιμησαμε οι περισσοτεροι πιστευω.. *Ευελικτη στην πολη και οικονομικη,με 5,1 μεση καταναλωση οικονομικη την λες.. *Ειναι BMW τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο... *Παει στο χωμα οσο καλα παει και στην ασφαλτο..για οσους ξερουν εννοειτε.. *Μπορει να φενεται μικρη σε συγκριση με το 1200 αλλα την φορτωνεις σαν γαιδουρι και δεν μιλαει καθολου... *Εχει 85 υπεροχα αλογα.. *Μπορει να γυρισει την Ελλαδα με ανεση σε λογικες ταχυτητες και με αρκετες στασεις ![]() ΚΑΤΑ *Αυτονομια μολις 280 χλμ αν εισαι τυχερος και δεν το ανοιξεις λιγο... *Πανω απο τα 160 φορτωμενος εχεις προβλημα σταθεροτητας.. *Χαμηλη ζελατινα για τους ψηλους .. *Αβολη σελα που δεν δικαιολογητε για ενα μηχανακη 13000 ευρω συν τα εξτρα..οτι και να λεμε αυτη ειναι η αληθεια.. *Δικαβαλο το δευτερο ατομο στο ταξιδι γινετε ενα με τον μπροστα(αυτο ισως ειναι και καλο για μερικους) ![]() *Το σερβις πιστευω κοστιζει οσο και σε ενα 1200.. *Μερικο μουδιασμα καρπου(δεξιου)απο μερικους το εχω ακουσει.. Ολα αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι της δικης μου λογικης και κρισης οποτε αυτο δεν σημαινει και οτι ισχυουν... Με την λιγη εμπειρια πανω στο μηχανακη και με τα λιγα ταξιδια αυτα εχω να πω... Τωρα για αυτους που θα τρεξουν να απαντησουν γρηγορα γρηγορα οτι αυτο το μηχανακη προοριζετε για συγκεκριμενη χρηση θελω να τους πω οτι πιστευω οτι απο ενα μηχανακη 11700 ευρω θα προτιμυσα να εχει λιγα παραπανω πραγματα πιο ταξιδιαρικα λιιιιιιιιιιιγο.... Πολυ καλο το OFF αλλα ας εφτιαχναν λιγο καλυτερο το ON.... Αυτο βεβαια δεν παει να πει και οτι το μηχανακη δεν μου αρεσει,μου αρεσει και πολυ βεβαια και για αυτο το πηρα απλα κανω λιγη γκρινα κακο ειναι???? Περιμενω τα σχολια σας..... ![]() Βασιλη,Παναγιωτη,Βασιλη και λοιποι συμφουρητες λαβετε θεσεις και ξεκινηστε... ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακληση F800GS.. | Kwstas_kef | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 02-12-2009 19:22 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 00:38 |
Καταλογος της Wunderlich 2009 για F800GS και F650GS. | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 26-09-2009 14:04 |
f800gs-f800st | Antisocial13 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 26-08-2009 13:54 |
fairing for F800GS | highwaystar | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 19-06-2009 00:46 |