![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() .,.εγώ προτείνω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.,.,.,.όσοι δεν το ακολούθησαν.,., και κάπου θα βρεθούμε Ηλία η βουνό η θάλασσα.,., ![]() ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ Σ.Κ ????? ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριες και κυριοι...
Μετα την επιτυχημενη επεμβαση στην καλη μου,(σημερα στο Νοσοκομειο ΟΚ WHEELS) απεκτησε καινουργια γοβακια, ειμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε προταση...Τα γοβακια ειναι του οικου Continental Trail Attack....Eντυπωσεις λιαν συντομως!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για την βοήθεια στην μετακόμιση ![]() Χθες εγώ σε άλλον, σήμερα εσύ σε 'μένα. Οιδιπόδια συμπλέγματα. 20 λεπτά κουβάλημα. . . 8 ώρες καφέδες και τσίπουρα. . .δεν ήταν και άσχημα ![]() Απόσπασμα:
Για αγκαλίτσες είμαστε ![]() Τα γραπτά μένουν Σοφία μου, αλλά δεν έχω χρόνο για παραθέσεις, ετοιμαζόμαστε για τον Ρότζερ νερό. Last edited by nikos-x; 08-07-2011 at 17:16. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο καφες του forum αυτη την τεταρτη | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 30-05-2011 10:34 |
ο καφες και το μ......ι | jimm | Ανέκδοτα | 13 | 12-05-2011 19:35 |
ο καφες της τεταρτης αυτη την...τεταρτη!!! | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 98 | 20-03-2011 17:24 |
Βολιοτικος καφες!!! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 47 | 22-03-2010 10:31 |