![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το μαγαζί με είχε ενημερώσει αλλά οι φωτογραφίες στο ΕΒΑΥ δεν έδειχναν την έκταση της ζημιάς κτλ.....γιαυτό και η τιμή ήταν super.....
Τώρα όσο αφορά το "ρίσκο", έχει να κάνει με το μέγεθος, το πήρα μήπως και την πάλευα (κακώς βέβαια) και μου έκανε.. ![]() ΤΕΣΠΑ, το κράνος είναι όπως το περιγράφω και δεν πιστεύω να έχω παραλείψει το παραμικρό και είμαι ειλικρινέστατος σχετικά με το κράνος.... Νέος είμαι στο φόρουμ αλλά αυτό δεν σημαίνει τπτ..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εισαι νεος και ωραιος και μη μασας καθολου.. Ολοι καπου καποτε ημασταν νεοι!(τι καλα!) Αντε τελειωνε ομως με τις μετατροπες να δουμε ετοιμο το οπλο ![]() ![]() Ειμαστε καποιοι 1200ρηδες που το μονο μηχανακι που ζηλευουμε σε ολη την αγορα ειναι...΄το 800 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αδερφέ!.
Έχω ένα θέμα με τα μηχανάκια μου να είναι τούμπανο....έπρεπε να δείς τα αγωνιστικά μου...... θα βάλω 1-2 φωτογραφίες για του λόγου το αληθές ![]() ![]() Επίσης το project πλησιάζει στο τέλος του (θα έχω τελειώσει μόλις ξεχρεώσει η Ελλάδα το ΔΝΤ).... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Πασχάλη..... Αν σου δανείσω την δικιά μου για βόλτα..... θα την καταφέρεις....????? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
up.............
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα τιμή και ΤΕΛΙΚΗ γιατί χρειάζομαι τα χρήματα 250€ ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά (5-8€ με ΕΛΤΑ)!!!
Help........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα να φύγει..............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
up...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για πάμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sold στο ΕΒΑΥ!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Arai Tour X - Challenge | killer | Κράνη | 17 | 27-05-2013 16:18 |
ARAI TOUR X | geopoumid | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 06-06-2011 18:28 |
LONG WAY DOWN .... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ... | ARGI | Info ταξιδιών εξωτερικού | 31 | 29-05-2011 23:06 |
Arai Tour Cross (Small) | Vasilis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 21-01-2011 20:44 |
Long Way Down | georgekostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 05-11-2009 12:53 |