![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μα συμφωνώ - εγώ είπα για ΕΙΔΟΣ (είπα και το TDM... ή να προσθέσω και το Tiger το μεγάλο που από καιρό έχει αφήσει τη δικαιολογία του χώματος και καλά κάνει - ρόλο που παίρνει το 800άρι τους εξάλλου μια χαρά)
αν μου άρεσε το V-Strom περισσότερο από το GS ή τα σύγκρινα, θα ήμουν σαν τον τύπο στο youtube (ο Κόκκινα Φεγγάρια) που σε συζητήσεις μας, αφού μου έθαψε το 1200GS, μου είπε ότι καλύτερη μοτό είναι το V-Strom 650 (ναι από το 1200GS) αλλά επειδή δεν του αρέσει θα έπαιρνε... Versys (μιλάμε για απόψεις όχι αστεία... αν βλέπεις μια τάση του για Kawa όοοοοοχι καλέ, σου φάνηκε) Last edited by NLS; 10-08-2011 at 11:50. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
NLS Wrote: Καταλαβαίνω ότι κάποιοι με GS δεν θέλουν ούτε το ίχνος του off road τελικά.
Όμως μήπως σωστότερη ήταν άλλη μηχανή; (έστω RT αν θέλετε BMW κλπ.) Εκ μέρους όλων αυτών που λανθασμένα αγοράσαμε GS σου ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη Την επόμενη φορά που θα αγοράσουμε μηχανή θα΄ήμαστε πιο προσεκτικοί. Last edited by IOTH1X; 10-08-2011 at 13:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη αλλά πολύ κομπλεξική απάντηση σε μια ευγενέστατη (και σωστή) παρατήρηση.
Θυμάμαι ένα παιδί που είχε F650GS Dakar και του είχε βάλει nitro. Δικό του θέμα η χρήση της μηχανής του, είπα το αντίθετο; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνω γιατί με χαρακτηρίζεις Σου ζήτησα ταπεινά συγνώμη για την επιλογή μου Αλήθεια, θέλω να βάλω Nitro στο καροτσάκι της κόρης μου, πια είναι η γνώμη σου |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν συνεχίζω βέβαια.
Διακοπές χρειάζεσαι μάλλον. Μόνο ένα απλό πράγμα να πω: Εδώ είναι forum, δεν είναι προσωπικό ημερολόγιο. Αν δεν σου αρέσουν οι συζητήσεις και οι άλλες απόψεις, εκτός από λάθος μηχανή, είσαι και σε λάθος μέρος. Καλή συνέχεια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανείς δεν τον πίστευέ στην αρχή, μέχρι που κάποιοι είδαν την μικρή Αννούλα πάνω στο καροτσάκι να κατεβαίνει την Βουλιαγμένης με 140χλμ/ω….ευτυχώς το παιδί είναι καλα….αλλά ο φίλος το έχασε το GS. ![]() ![]() ![]() Μην αρπάτε με την πρώτη ρε παίδες.....μάλλον πρέπει να κλείσετε το PC και να πάτε για κανένα μπανάκι μου φαίνεται. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χεχε!...χαλαρα ρε παιδες!
...συζητηση να γινετε!....μην χαλιόμαστε! .... χεχε!...ακου νιτρο στο καροτσακι ................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λες ????
![]() Εγώ έχω δύο παιδιά και δυο καρότσια αν τα βάλω παράλληλα και με το βάρος τους θα μου κόψει χιλιόμετρα ?????? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 15:31 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 21:53 |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |