![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν το βασικό θέμα της φωτογράφισης είμαι εγώ,τότε έρχομαι..
![]() ![]() ![]() Γιάννη..θα βρείς παρέα σίγουρα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αφου υπαρχει ενδιαφερον τι περιμενουμε? οποιος εχει κατι στο μυαλο του ας το ριξει !
|
|
|
|||
|
|||
![]() Λέω τώρα εγώ για ΣΚ,.. διανυκτερευση στον Κοσμά......Ο καιρός δείχνει καλός..!
|
|
|
|||
|
|||
την ιδια σχεδον διαδρομη εκανα την προηγουμενη εβδομαδα μονο που περασα και απο Μονεμβασια. Ταξιδι στο χρονο με δυο λεξεις .... Βασικα επειδη εχω αδεια απο σημερα και θα ηθελα να εκμεταλευτω την αυριανη μερα αν δεν σε βολευει για να φευγαμε αυριο πρωι , να το αφηναμε για το επομενο σ.κ ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
an ine gia 10 11/09 to sizitame mias ke exoume tin idia idea
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακαρι να μπορουσα .θα ηθελα τωρα να ημουν εκει πανω. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου απ' την εκδρομή ...
|
|||
|
|||
|
η εκδρομη δεν πραγματοποιηθηκε λογω κολληματων αλλα οπως ειπαμε και με τον evan400f θα επαναπρογραματιστη ...... αναμενετε λοιπον.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προυσσος - Καρπενήσι και πίσω 16/1/2011 | D_Artagian | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 37 | 25-11-2012 14:00 |
| Ετσι,για την παρεα... | vasorfa | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-01-2010 17:46 |
| Λ.Πλαστήρα - Άγραφα - Καρπενήσι... | vtheo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 11-12-2009 18:30 |
| Εκδρομή στο Καρπενήσι - 23,24,25 Οκτωβρίου | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 125 | 17-11-2009 22:34 |
| Έτσι για ένα καφεδάκι... | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 25-03-2009 02:08 |