GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-09-2011, 14:31
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Πήρε φωτιά ο . . . Πωπός μου!

Μα άν η τιμωρία είναι η πράξη απο τον αστυνομικό τι άλο θα επιθυμούσα. Διότι ευρώ τέλος.
Και να στο επαναλάβω για μια ακόμη φορά. Δεν είμαι περιθωριακός για να κρύβωμαι φίλε. Κυκλοφορώ πάντα ακάλυπτος διότι είμαι τυπικός πολίτης και σέβωμαι τους νόμους. Είδες τον άλο που τον κατέβασαν απο τη μηχανή και τον οδηγούσαν σιδηροδέσμιο επειδή φορούσε κράνος και μπουφάν...
Reply With Quote
Παλιό 05-09-2011, 14:40
HAWK_46 Ο/Η HAWK_46 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ATHENS
Μoto: HONDA STX1300 Paneuropean

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα άν η τιμωρία είναι η πράξη απο τον αστυνομικό τι άλο θα επιθυμούσα. Διότι ευρώ τέλος.
Και να στο επαναλάβω για μια ακόμη φορά. Δεν είμαι περιθωριακός για να κρύβωμαι φίλε. Κυκλοφορώ πάντα ακάλυπτος διότι είμαι τυπικός πολίτης και σέβωμαι τους νόμους. Είδες τον άλο που τον κατέβασαν απο τη μηχανή και τον οδηγούσαν σιδηροδέσμιο επειδή φορούσε κράνος και μπουφάν...
...άστα αυτά, ξέρω οτι στο χωριό σου κάνει μπλόκο μια αστυνομικίνα γι αυτό και κυκλοφορείς ξεκράνωτος!!
Reply With Quote
Παλιό 05-09-2011, 14:54
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από HAWK_46 Εμφάνιση μηνυμάτων
...άστα αυτά, ξέρω οτι στο χωριό σου κάνει μπλόκο μια αστυνομικίνα γι αυτό και κυκλοφορείς ξεκράνωτος!!

Αφού την γνώρισες. Και ωραία κοπέλλα και ελεύθερη φίλε. Έχει και αυτό που λέμε το κατι τις.........
Reply With Quote
Παλιό 05-09-2011, 15:03
HAWK_46 Ο/Η HAWK_46 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ATHENS
Μoto: HONDA STX1300 Paneuropean

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφού την γνώρισες. Και ωραία κοπέλλα και ελεύθερη φίλε. Έχει και αυτό που λέμε το κατι τις.........

Υ.Γ.: Επειδή ξεφύγαμε, φίλε THANOSEOD να ελέγξει αν υπάρχουν κάποιες ροδέλες αν δεν κάνω λάθος στο σημείο που ακουμπάει η βαλίτσα κάτω απ την ''γλώσσα'' της !!
Reply With Quote
Παλιό 05-09-2011, 20:30
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναπουλη μου καλέ... πέρυσι στην Τουρκία έκανες ξεφόρτωτος, το 1/3 των χιλιομέτρων που έκανα φέτος τίγκα φορτωμένος στην Κρήτη σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες και χειρότερους δρόμους...

Εγώ δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα... ενώ αντίθετα η "φριτέζα" σου... έσταζε όπου έβρισκε με αποτέλεσμα να λερώνεις εκτός από τους δρόμους και τα κατα τόπους ξενοδοχεία...

Ο δε Θεσσαλονικιός φίλος μας... έκανε επίκληση στο Γιαραμπί κάθε φορά που ήθελε να βάλει μπρος ενώ εν' κινήσει ο Θάνος (Jefe) του μάζευε τα προβολάκια που "'άφηνε" πίσω του στην Εθνική οδό...

Λοιπόν.... για να μην πολυλογούμε... το σκουτεράκι σου και σ'άλλη παραλία...

Περιμένω τηλέφωνό σου στο γραφείο... (από ασφαλή γραμμή)

Φιλιά !!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης