![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να μας δείξεις οτι ξέρεις και Αγγλικά;;;; Πάντα φιλικά, αλλά σου αρέσει πάντα να κάνεις υποδείξεις και παρατηρήσεις στους άλλους ! |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ακόμη, γείτονα.
Αν δε βάλεις και τη διεύθυνση (έστω και στο περίπου) του κακού πρατηρίου, τότε μισές δουλειές έκανες! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και στην εθνικη οταν βρω ευκαιρια την παω λιγο πιο πανω. (Προχθες την πηγα μεχρι την τελικη της για 1-2 λεπτα που σημαινει οτι το μονο που λειπει ειναι το καλαμακι για να ρουφαει αχαχαχαχ) Αρα πιστευω οτι ειμαι μεσα στις προδιαγραφες του κατασκευαστη. Απόσπασμα:
Το αλλο που βαζω τωρα πια ειναι στην συνεχεια της Σπυρου Λουη προς τον ηλεκτρικο του Ηρακλειου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τελίκιασες το εργαλείο ???? πόσο…..πόσο ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Είναι μεγάλο θέμα η ποιότητα των καυσίμων και θέλει μεγάλη προσοχή γιατί από μπαταχτσήδες άλλο τίποτα...
![]() ![]() Καλό είναι δε, αν ξέρουμε κάποιο "καλό" πρατήριο ανά περιοχή να το προτείνουμε έτσι ώστε να το προτιμούμε!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως προτεινω την Ελιν στην Μαρινου Αντυπα στο Ηρακλειο. Δεν εχω βρει αλλου πιο καθαρη. Και πιστεψτε με δεν εχω απολυτως κανενα συμφερον να το προτεινω!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει που καταναλώνετ Kb στον server
![]() ![]() ![]() παρτε το χαμπαρ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΓΩ.....εκει εχω καταλήξει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε κατηφορα με ουριο ανεμο το κοντερ εδειξε 210....λιγο ακομα και θα εβγαζε μουντζα χαχαχαχα (δεν ειχα φαει και ειχα παει τουαλετα!!!!)
Παντως τα 195 του κατασκευαστη στο κοντερ τα βλεπεις ασχετα τον αερα και τον δρομο....μου κανει εντυπωση παντως....μετα απο 16 χρονια και ακομα το εχει η μπουμπουκα μου....και το βασικοτερο δεν ακουσα ουτε τσικ ουτε τσακ!!!!!!! Last edited by Wicked_GS; 09-09-2011 at 14:51. |
|
|||
|
|||
![]()
το εχουμε ξαναπει οτι δεν ειναι τυχαιο οτι η 97 η 100 κραταει περισσοτερο και δεν βαραει πειρακια!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 21:29 |
Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 13-12-2010 23:01 |
Γαύροι ενωθείτε γιατί μας φάγανε | arsy | Αθλητισμός | 11 | 15-05-2010 11:07 |
Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 18:53 |
Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 11:22 |