![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα του είχε βγάλει ews
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σωστός. Μου το έβγαλε και εμένα όταν είχα πρόβλημα με το antenaring ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιθανότερο μπαταρία. Έχω αλλάξει 3 φορές!!!!! Μπορείς να προσπαθήσεις όπως σου είπε ο Νίκος, ακόμη και χωρίς να βγάλεις το πάνω καπάκι, με ένα μακρύ κατσαβίδι αλλά θέλει προσοχή. Καλύτερα, αφού είσαι στην έδρα σου να περιμένεις λίγο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για την αμεση προθεση να με βοηθησετε στην απορια μου. Η μηχανη ειναι ηδη στο συνεργειο και θα ενημερωσω οταν θα εχω νεα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην τον παρεξηγεις, φαινετε οτι ειναι καλο παιδι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:
Αν ηταν μπαταρια δεν θα γυριζε η μιζα ή θα γυριζε πιο αργα απ'οτι συνηθος. Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου. Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στη δική μου περίπτωση φαίνεται να ήταν επαφή πάντως γιατί ρεύματα πήγαιναν, απλά στη μιζιά ακούστηκε το χαρακτηριστικό "τσικ", που σου κόβει τα πόδια. Στο immobilizer, λογικά θα έβγαζε EWS. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μου φαίνεται πως ξεκουτιαίνω!!!!! Φυσικά και έχεις δίκιο... έχω μια ####σύνδεση αργή εδώ και ανοίγω ένα κάρο θέματα τα αφήνω να φορτώσουν και όταν έχω ελεύθερο χρόνο τα κοιτάζω... έτσι μπέρδεψα τα ..... μου!!! Είναι πολύ πιθανόν να είναι πηνία. Μου τα άλλαξαν στην εγγύηση (ευτυχώς) με την μπαταρία. Αλλιώς μπορεί μπουζί... Αν ήταν κάποιος διακόπτης δεν θα γύρναγε καθόλου η μίζα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με αφρικα! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα;;;
Εχεις κανενα νεοτερο;; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ισχύει η προσωποκράτηση μεταξύ εμπόρων για μεταξύ τους οφειλές | spil | Ελλάδα | 1 | 13-05-2011 12:36 |
Συνελήφθη η υπεύθυνη γιατρός εφημερίας στο Αττικό Νοσοκομείο | ortho | Επικαιρότητα | 17 | 03-05-2011 13:24 |
Βρέθηκε η λύση για τους μετανάστες. Να μεταφερθούν στη Βουλή.(με φωτό) | Samior | Χιούμορ | 15 | 06-03-2011 22:33 |
Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά το 2010 -του κ. Στάθη Ν. Καλύβα καθηγητή του Πανεπιστη | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-07-2010 19:04 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |