![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν παιδια ειναι φλαντζα ,τι σημαινει αυτο για την ταλαιπωρη τσεπη μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν έχει καμένες φλάντζες θέλει πολύ δουλειά και καλό μάστορα και μάλιστα κάποιον που έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί θα πρέπει να βρεί και αίτια που χάλασαν τις φλάντζες ή τη φλάντζα! Άστα να πάνε θες ένα μισθό σήμερα για να κάνεις δυο πράγματα στη μηχανή σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω παλι νομιζω οτι πολυ απλα...
τρεχει η λιπανση της αλυσιδας στο μπροστινο σημειο που ειναι το γραναζι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά το γρανάζι της αλυσίδας είναι 20 με 40 εκατοστά πιο πέρα ! |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο που βλεπουμε εχει το χρωμα του λαδιου και φαινεται πως εχει αντιστοιχο λεκε στη φλαντζα βασης του κυλινδρου.
Αν ο μηχανικος δε μπορεσε να το δει αυτο αλλαξε τον. |
|
|
|||
|
|||
|
ΦΙΛΕ ΑΛΑΞΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΦΛΑΝΤΖΑ ΕΙΝΑΙ
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά έχετε να μου προτείνεται κάποιον αξιόλογο μάστορα (συνδυασμός καλής δουλειάς ,οικονομίας και προπαντός επαγγελματισμού) στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατσίου ??
|
|
|
|||
|
|||
|
Κανένας??????
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μη σκας και μη σκοτίζεσαι
για δυό σταγόνες λάδι αν με τη μότο γύρισες τα πάντα εν Ελλάδι Σημάδια έρχονται, φθοράς περάσανε τα χρόνια κι η μηχανή εκτείθεται σε καύσωνες και χιόνια και όπως είναι φυσικό κάτι θα σου χαλάσει το μόνο, κοίταζε καλά βαθμούς μη σ' ανεβάσει: Σταγόνες μπλε δε θα τις δεις γιατί εκεί που τρέχουν των εξατμίσεων το λαιμό πάνε και καταβρέχουν Για τούτο, πάντα κοίταζε του παραφλού τη στάθμη πρωτού να τήνε βάλεις μπρος στου πρωινού τη πάχνη Αν λάδι είναι ο λεκές κοίταζε το ματάκι και αν το δεις στα χαμηλά συμπλήρωνε λιγάκι Κι έτσι, σιγά και ταπεινά θα βγάλεις τη βδομάδα για να 'βρεις μάστορα σωστό στις γνώσεις του, λιακάδα! |
|
|
|||
|
|||
|
Πέραν της πλάκας, για ψιλιδιαρροή λαδιού μοιάζει. Το γεγονός πως σταματάει μόλις κρυώσει η μηχανή, μυρίζει χαλαρή τάπα (όχι της λαδοσακούλας φυσικά). Ξεκίνα απο εκεί.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το κάπνισμα αφήνει στα ρούχα καρκινογόνες ουσίες | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 2 | 11-02-2010 11:22 |