![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία όταν σβήνω και παρκάρω την μηχανή (f650gs μονοκύλινδρη) να στάζει κάτι που μου φαίνεται στη υφή σαν λάδι άλλα η όψη αυτού του υγρού είναι κάπως πιο νερουλή. Το παρήγορο είναι ότι αυτή η διαρροή δεν συνεχίζεται όταν η μηχανή είναι σταματημένη οπότε συμπεραίνω ότι κάτι συμβαίνει όταν η μηχανή δουλεύει. Το κουφό είναι ότι την πήγα στον μάστορα αλλά λέει ότι δεν βρήκε τίποτα και να το ξανακοιτάξουμε κάποια άλλη στιγμή. Βέβαια εκτός από το ότι όπου πάω αφήνω τα σημάδια μου, πράγμα που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ ,φοβάμαι μήπως μέχρι να έρθει η στιγμή να το ξαναδούμε πάρω το μοτέρ στα χέρια . Υπάρχει περίπτωση να είναι από συμπλέκτη? Έχει κανένας καμία αίσθηση τι μπορεί να είναι αυτό που όταν δουλεύει το μοτέρ έχει διαρροή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως το υγρο ειναι πρασινο και η διαρροη του κατω απο κατι σωληνακια"
Αν ναι ειναι αντιψυκτικο. Αν οχι γινε λιγο πιο σαφης. Δες απο ποιο σημειο τρεχει και πεφτει στο δρομο και αν αφηνει σημαδια καπου πανω στον κινητηρα κι εδω ειμαστε.. |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασες να πλύνεις τον κινητήρα ώστε να φαίνεται απο πού τρέχει τί?
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε φθαρμένες τσιμούχες αντλίας νερού με αποτέλεσμα να περνάει το ψυκτικό υγρό στα λάδια και μετά όλο το σύστημα να εκτονωνεται να βγάζει δηλαδή ψυκτικό υγρό και λάδια από την τρυπούλα που έχει το 650 αν δεις από κάτω. Αν χάνει από αυτήν την τρυούλα μάλλον αυτό συμβαίνει που είναι και συνηθισμένο στα μονοκύλινδρα άνω των 35.000 χιλιομετρων. Τώρα αν συμβαίνει αυτό πας για τρόμπα νερού αφού η "μαμά" δεν δίνει ξεχωριστά τις τσιμούχες και παίρνεις όλο το σετ ή παίρνεις μόνο τις τσιμούχες σε αντιπροσωπεία της aprilia. To aprilia pegaso φοράει ίδιο κινητήρα μέχρι 2003 νομίζω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά για να μην σας κουράζω ανεβάζω φωτογραφίες. Ειμαι σίγουρος οτι θα είναι πιο ευκολο τώρα γιατί δεν μπορώ να καταλαβω απο που προερχεται η διαρροή.
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη, αλλα αν δεν πλυνεις καλα τον κινητηρα κανεις δεν μπορει με σιγουρια να σου πει απο που τρεχει,
ο μηχανικος σου δεν σου ειπε να πλυνεις τον κινητηρα και να πας μετα για να το δει?? αμα τον πλυνεις και μονος σου θα το δεις αμεσως απο που τρεχει, οποτε θα βγαλεις και πιο σωστη φωτο για να σε ενημερωσουν εδω τα παιδια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την μηχανη την ειχα πλυνει πριν παει για service αλλα ο μαστορας δεν ειχε βγαλει ακρη και παλι. Δεν ξερω τι να πω....
|
|
|||
|
|||
![]()
Mήπως έχει καεί καμιά φλάντζα ! Πρέπει να την πας σε μάστορα φίλε δεν είναι αστείο να χάνει λάδια και αν ο μάστορας δεν μπορει να βρει το πρόβλημα πάρ΄την σε άλλον !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πηγαινε και σε εναν αλλο μαστορα αφου ο πρωτος δεν βρηκε ακρη
![]() ![]() Καλη δυναμη ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το κάπνισμα αφήνει στα ρούχα καρκινογόνες ουσίες | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 2 | 11-02-2010 10:22 |