![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα να γίνω γυρολόγος, να κάνω μπανια σε ποτάμια, να ζητάω λεφτά παίζοντας μουσική σε σταθμούς τραίνων, δε νομίζω ότι μπορούν να σταθούν στη δική μου σφαίρα.. Ούτε στου GS που γεμίζει με 33 λίτρα και καίει 6 στα 100... Κι αν δεν υπάρχει πίσω σου κάποιος που θέλει να ακούσει τα ταξίδια σου, δεν υπάρχει και πολύ κίνητρο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφα βιντεάκια . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο διάλογος έχει πάντα παρακλάδια.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο υγιείς διάλογος Κώστα δεν ενοχλεί πουθενά αντιθέτως πάντα υπάρχει κέρδος και συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που απλά τον παρερμηνεύουν και δημιουργούν από το πουθενά αντιπαραθέσεις .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=adventure;571784]
Ο υγιείς διάλογος Κώστα δεν ενοχλεί πουθενά αντιθέτως πάντα υπάρχει κέρδος και συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που απλά τον παρερμηνεύουν και δημιουργούν από το πουθενά αντιπαραθέσεις . για να μην παρεξηγηθω δεν εχω προθεσει παρεμηνευσεις αλλα διατυπωνω εναλακτικη σκεψη πως θα μπορουσα να .......και εγω δεν ξερω τι ........ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν απευθυνόταν σε σένα Γιώργο το μήνυμα γενικά και αόριστα το έγραψα .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δε με ενδιαφερουν τετοιου ειδους τυποι αλλα και δεν μασάω να τους πω την αληθεια περισσότερο απο οτι πρέπει ωμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
ωραια video για αλλη μια φορα θα ονειρευτουμε τα ομορφα σ ευχαριστουμε φιλαρακι (την ομορφια της ζωης την κτιζουμε εμεις με τις σκεψεις μας με τα ονειρα μας με το να κανουμε αυτο που μας αρεσει φτωχα πλουσια δεν εχει σημασια)
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Thessaloniki - Belgrade | Balcan Experience by Nickolas Moustakas | xurxes | Info ταξιδιών εξωτερικού | 17 | 30-05-2012 12:55 |