GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-01-2012, 21:46
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: BMW GS EXPERIENCE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geopoumid Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι εντελει οτι χρονοσ ειναι το προβλημα και οχι το χρημα να γυριζεις τον κοσμο.εχουμε πηξει στην εικονικη αναγκη που δεν μπορουμε χωρις αυτα που εχουμε .Η ζωη θελει να ζεισ λιτα ο κυριος αυτος που εχει την εταιρεια γυριζε τον κοσμο με ενα ταπεινω r 80 και υστερα ανοιξε ο δρομοσ για οτι κανει συμπερασμα παρε ενα σακιδιο ενα ποδηλατο ενα μοτο μικρο και εφυγεσ τοσο απλα για αρχη δεν ειναι αναγκη να εχεις το super ντουπερ μοτο με 2000 μπιμπλικια και στο φιναλε ξεπουλα οτι εχεις στο βωμο του στοχου οσο για την συνεχεια μπορεις να δουλευεισ ευκαιριακα να παιζεισ μουσικη στο δρομο εαν θελεις κατι το κανεις αλλα εμεις δεν το κανουμε γιατι????
ισωσ δεν μπορουμε να ξεβολευτουμε...........και ιδιωσ εδω στην ελλαδα υπαρχει αυτη η συνηθεια.....φιλοι μου απο ολανδια με ποδηλατα τουσ φιλοξενησα ηρθαν απο ολανδια και πηγαινουν τωρα που μιλαμε ινδια αυτααααααααααα...τα αλλα ολα τα ακουω βερεσε...........και οσο για τους σπονσορες που ειναι στη μοδα και αυτη γιατι να μας σπονσοραρει δεν κανουμε και κατι σπουδαιο εκ του ασφαλους να καβαλαμε μια μοτο και να γραφουμε χιλιομετρα που εξω το κανουν απο μικρα παιδια μεχρι γεροντες απο ποδηλατα μεχρι τροχοσπιτα και εγω δεν ξερω με τι δεν κανουμε κατι φοβερο .......
Κι εγώ ξέρω κάτι τύπους που ξεκίνησαν από τη Σρι Λάνκα, πέρασαν με φουσκωτό μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα με κίνδυνο να πνιγούν, και δεν είχαν τίποτα να χάσουν.. Εγώ όμως εκτιμώ την ύπαρξη μου ακριβότερα, και μάλιστα δεν την κάνω εγώ την εκτίμηση, μου την δίνουν οι γύρω μου..
Τώρα να γίνω γυρολόγος, να κάνω μπανια σε ποτάμια, να ζητάω λεφτά παίζοντας μουσική σε σταθμούς τραίνων, δε νομίζω ότι μπορούν να σταθούν στη δική μου σφαίρα.. Ούτε στου GS που γεμίζει με 33 λίτρα και καίει 6 στα 100...
Κι αν δεν υπάρχει πίσω σου κάποιος που θέλει να ακούσει τα ταξίδια σου, δεν υπάρχει και πολύ κίνητρο...
Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 22:13
geopoumid Ο/Η geopoumid βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: ΚΡΗΝΗ
Μoto: RAT BIKE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγώ ξέρω κάτι τύπους που ξεκίνησαν από τη Σρι Λάνκα, πέρασαν με φουσκωτό μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα με κίνδυνο να πνιγούν, και δεν είχαν τίποτα να χάσουν.. Εγώ όμως εκτιμώ την ύπαρξη μου ακριβότερα, και μάλιστα δεν την κάνω εγώ την εκτίμηση, μου την δίνουν οι γύρω μου..
Τώρα να γίνω γυρολόγος, να κάνω μπανια σε ποτάμια, να ζητάω λεφτά παίζοντας μουσική σε σταθμούς τραίνων, δε νομίζω ότι μπορούν να σταθούν στη δική μου σφαίρα.. Ούτε στου GS που γεμίζει με 33 λίτρα και καίει 6 στα 100...
Κι αν δεν υπάρχει πίσω σου κάποιος που θέλει να ακούσει τα ταξίδια σου, δεν υπάρχει και πολύ κίνητρο...
σεβαστη η γνωμη σου αλλα ειπα κατι εναλακτικο που ταιριαζει σε εμενα δεν επιβαλω καμια γνωμη εαν ειναι gs ποδηλατο ποδια δεν με νοιαζει...καλοπροερετα ειναι τα σχολια μου.....
Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 22:15
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Όμορφα βιντεάκια .

Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 22:30
Senior Member

Απόσπασμα:
σεβαστη η γνωμη σου αλλα ειπα κατι εναλακτικο που ταιριαζει σε εμενα δεν επιβαλω καμια γνωμη εαν ειναι gs ποδηλατο ποδια δεν με νοιαζει...καλοπροερετα ειναι τα σχολια μου.....
Ειμαι σίγουρος, αλλα αν όλοι συμφωνούμε δεν υπάρχει ενδιαφερον...
Ο διάλογος έχει πάντα παρακλάδια....
Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 22:37
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμαι σίγουρος, αλλα αν όλοι συμφωνούμε δεν υπάρχει ενδιαφερον...
Ο διάλογος έχει πάντα παρακλάδια....
Ο υγιείς διάλογος Κώστα δεν ενοχλεί πουθενά αντιθέτως πάντα υπάρχει κέρδος και συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που απλά τον παρερμηνεύουν και δημιουργούν από το πουθενά αντιπαραθέσεις .

Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 22:46
geopoumid Ο/Η geopoumid βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: ΚΡΗΝΗ
Μoto: RAT BIKE

[QUOTE=adventure;571784]
Ο υγιείς διάλογος Κώστα δεν ενοχλεί πουθενά αντιθέτως πάντα υπάρχει κέρδος και συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που απλά τον παρερμηνεύουν και δημιουργούν από το πουθενά αντιπαραθέσεις .

για να μην παρεξηγηθω δεν εχω προθεσει παρεμηνευσεις αλλα διατυπωνω εναλακτικη σκεψη πως θα μπορουσα να .......και εγω δεν ξερω τι ........
Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 23:05
Moderator

Απόσπασμα:

για να μην παρεξηγηθω δεν εχω προθεσει παρεμηνευσεις αλλα διατυπωνω εναλακτικη σκεψη πως θα μπορουσα να .......και εγω δεν ξερω τι ........
Δεν απευθυνόταν σε σένα Γιώργο το μήνυμα γενικά και αόριστα το έγραψα .

Reply With Quote
Παλιό 13-01-2012, 23:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από adventure Εμφάνιση μηνυμάτων

Δε με ενδιαφερουν τετοιου ειδους τυποι αλλα και δεν μασάω να τους πω την αληθεια περισσότερο απο οτι πρέπει ωμα...
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2012, 01:40
lepanto Ο/Η lepanto βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Μoto: GS1200 ADV

ωραια video για αλλη μια φορα θα ονειρευτουμε τα ομορφα σ ευχαριστουμε φιλαρακι (την ομορφια της ζωης την κτιζουμε εμεις με τις σκεψεις μας με τα ονειρα μας με το να κανουμε αυτο που μας αρεσει φτωχα πλουσια δεν εχει σημασια)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης