![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννη καλα ξεμπερδεματα φιλε και υπομονη.Καλη επιτυχια να εχεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Να είστε καλά παιδιά ευχαριστώ.
Να διευκρινίσω ότι η αντιπροσωπεία λέει 2 χρόνια ή 40.000 χιλιόμετρα.Εγω αισίως σήμερα κλείνω ακριβώς 3 χρόνια αλλά έχω 29.800 χιλιόμετρα και εκει πατάει το συνεργειό για αλλαγή σε εγγύηση ως good weel που το λένε στην γλώσσα τους.Για να αλλαχθεί δεν είναι στο χέρι τους το τελικό οκ το δίνει η ΒMW HELLAS... |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά πριν από λίγο ενημερώθηκα από την Motion n Style ότι μου περνάνε εγγύηση την ανάρτηση....Ευτυχώς όλα καλά γιατι ΣΚ είχα χάσει τον ύπνο μου
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα κοιμάσαι ήσυχος φίλε Γιάννη? Πολύ χάρηκα ρε φίλε γιατί στις μέρες μας όλα δύσκολα αποκαθίστανται..
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
GS ADVENTURE 2008 ME ESA ΚΑΙ 67,000ΧΛΜ. ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ . ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ .ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΩ ΓΕΡΑΚΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΛΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ . ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ. ΑΜΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ . ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FORUM. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ . ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6977228960. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε Γιώργο το έργο αυτό
με τις προβληματικές αναρτήσεις το είδαμε πολλές φορές και θα το δούμε πολλές ακόμα.Ειμαι βέβαιος ότι και η BMW το γνωρίζει καλύτερα απο εμάς αλλα δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση ανάκλησης.Αντιμέτωπίζει απλά μεμονομένα κάθε πρόβλημα προχωρώντας(στις περιπτώσεις που γνωρίζουμε από την παρέα του GS FORUM) σε αντικατάση (good weel)σε περιπτώσεις συνήθως μέχρι τριετία και μέχρι 40.000 χιλιόμετρα.Να δούμε στην δική σου περίπτωση τι θα γίνει...Ωστόσο σαν Forum αποφασίζουν οι διαχειριστές αλλά θεωρώ πολύ δύσκολό η BMW και η κάθε ανάλογη εταιρία να λάβει σοβαρά υπόψιν της την γνώμη μιά μερίδας πελατών της έστω και μεγάλου αριθμού όπως εμείς ώστε να προχωρήσει σε ανακλήση ικανοποιώντας το αίτημα μας.Περιμένουμε νέα σου με το τι έγινε με την δική σου ανάρτηση ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Βilly
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά νέα λοιπόν!
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλώς σας βρήκα και εγώ. | sotirisrg50 | Καλώς ήλθατε | 21 | 03-02-2012 14:28 |
| Εδώ και εγώ! | Kosttis | Καλώς ήλθατε | 28 | 20-04-2011 20:28 |
| Καλώς ήρθα και εγώ... | Trigger | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-01-2011 02:15 |
| Να ερθω και εγώ????? | pkiriakos | Καλώς ήλθατε | 23 | 19-09-2010 01:33 |
| ΄Να'μαι και εγώ | waso | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-07-2009 00:27 |