![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Με τα πολλά λοιπόν καλώς ήρθα Και εγώ στο club των σκασμένων αναρτήσεων
![]() Τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόμουνα καλά την ανάρτηση (κοπάναγε αρκετά)χωρίς να δώ κάποια άλλη ένδειξη.Σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας δουλεία μου χτύπαγε έντονα στις λακούβες στον δρόμο και ηταν ενοχλητικό στην μέση μου.Φτάνοντας λοιπόν δουλειά κοιτάω κάτω και βλέπω να έχει πετάξει λαδάκι. ![]() Παίρνω τηλέφωνο τον πρόσφατα παθών Άκη να τον ρωτήσω από που ξεκίνησε η διαρροή λαδιού στην δικιά του και μου επιβαιβαίωσε το κακό.Η επόμενη κίνηση ήταν να μιλήσω με τον Θανάση στο Motion n Style λέγοντας του τι συμβαίνει και εκείνος μου είπε να πάω εντός της ημέρας να το δεί. Έτσι λοιπόν έφυγα νωρίτερα από την δουλειά και πήγα Άγιο Στέφανο(που παρεμπιπτόντως χιόνιζε)και μετα από έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι η ανάρτηση μου όδευε προς τον άλλο κόσμο.: Έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες απέστειλε mail στην BMW HELLAS και στην Γερμανία και περιμένω απο εβδομάδα απάντηση για το αν θα περαστεί εγγύηση λόγω των λίγων χιλιομέτρων που έχω (29.700).... Σε αναμονή λοιπόν το τι θα γίνει....... ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλώς σας βρήκα και εγώ. | sotirisrg50 | Καλώς ήλθατε | 21 | 03-02-2012 13:28 |
Εδώ και εγώ! | Kosttis | Καλώς ήλθατε | 28 | 20-04-2011 19:28 |
Καλώς ήρθα και εγώ... | Trigger | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-01-2011 01:15 |
Να ερθω και εγώ????? | pkiriakos | Καλώς ήλθατε | 23 | 19-09-2010 00:33 |
΄Να'μαι και εγώ | waso | Καλώς ήλθατε | 26 | 30-07-2009 23:27 |