![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό λες μόνο Νικόλα ; Εδώ μέσα σε μισή ώρα όχι μόνο κανονίζουν να τα περάσουν αλλά έχουν βάλει την προβατινα να ψήνεται κιολας ![]() ![]() Για αυτό GsForum !!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑς ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.,,.,..,.,.
ΚΑΙ ΣΑς ΤΑ ΔΙΝΩ .,.,.!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα ολο υπονοουμενα εισαστε τι γινεται εχω χασει επεισοδια μου φαινεται
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω φώτα xenon για τη μηχανή μου. (1200 adv.) Κατά προτίμιση να τα έχει βάλει και ο ίδιος στη μπέμπα του. Και επίσης μπορώ να βάλω και στη μεγάλη σκάλα ή θα έχει καθυστέρηση ανάματος στο σινιάλο. Ευχαριστώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλησπέρα, εγώ τα έβαλα σε ένα κατάστημα στην Νεάπολη. Κόστος και για τις δύο σκάλες (μεσαία & μεγάλη) 140€ με τα περαστικά. Η μεγάλη σκάλα έχει μια μικρή καθυστέρηση αλλά εάν την ανάβεις χωρίς να ενοχλεί τους άλλους οδηγούς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ, για τα φώτα του Γιαννάκη κλείσατε!!!
![]() ![]() Για τσίπουρα και προβατίνα κλείσατε???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά ρε παιδιά δεν κατάλαβα....το μαστόρεμα που και πότε θα γίνει;;;;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
φωτα xenon | mathioudakis nikos hania | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 22-07-2011 19:29 |
HID XENON | syan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 11-04-2011 11:03 |
Ποια xenon να της φορέσω? | kourepai | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 24-02-2011 18:10 |
Xenon προβληματα; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 29-01-2011 12:27 |
Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 20:35 |