![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κ. Χάρη δεν έχω βρεί κάτι ειδικά για το δικο μου παρα μόνο τα γκριπ της arriete που έχει το motoraid. Μάλλον θα πάω για καινούρια αν έχουν χαλάσει οι αντιστάσεις γιατι για να τις επισκευάσω εγώ μου είναι λίγακι δυσκολο (!) ..
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κυριε Περικλή, να ακολουθήσετε τις οδηγίες των συνφορουμιτών σας κ να πραξετε αναλογως... Είναι ολοφανερο οτι η αντισταση ξεκολάει, την κολληση αν δεν τα καταφερνεις στον Κοκκινο ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ χρησιμοποίησα loreal αλλά πρέπει να κολλήσω και τα καλώδια....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εννοειται πως θα βάλω τα arriete.. θα το παλέψω και θα σας παραθέσω και φωτο με το αποτέλεσμα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ....
ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΜΑ ΓΚΡΙΠ...(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ) ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ KAI EXΕΙΣ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΓΚΡΙΠ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ....![]() ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ BMW ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΕΥΡΩ + ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ BMW) OTAN TΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ..... "ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΛΑΣ..." ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ.......ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ Last edited by mpekas kostas; 17-04-2012 at 14:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δε μας βάνεις καμιά φωτό να δούμε τι ειν΄ τούτο το σιλικονένιο ? |
|
|
|||
|
|||
|
Κόψε λίγο στην άκρη με ενα ξυράφι και μετά αν τα τραβηξεις ανοίγουν . Προσοχή γιατι η αντίσταση είναι κολλημένη στο λάστιχο . Στο καινούργιο βάλε λίγο αζαξ και θα μπουν εύκολα
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
ΓΙΑΤΡΕ μου έχετε δίκιο...δεν εξέδωσα ιατρικό ανακοινωθέν...παράληψη και γι' αυτό πρέπει να τιμωρηθώ
.....διορθώνω λοιπόν και ελπίζω τα σιλικονένια να ικανοποιούν την όραση σας
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαρστώωωωωωω |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αριστερό θερμαινόμενο γκριπ καπούτ... γιατί;; | CPretenteriS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 39 | 14-12-2011 02:17 |
| πρόβλημα με θερμαινόμενα γκριπς | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 14-10-2011 01:38 |
| Τα φαινόμενα απατούν!!!!! | Hekima | Χιούμορ | 14 | 09-12-2010 12:37 |
| Τα φαινόμενα απατούν !!! | Hekima | Χιούμορ | 13 | 15-11-2010 11:15 |
| Θερμαινόμενη σέλα... | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 05-05-2009 13:13 |