![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πέρα από την πλάκα όταν θα έχω μπροστά μου 4.000χιλ χώμα να αντιμετωπίσω συνολικά το πράγμα αρχίζεις και το σκέπτεσαι. Όσο για τις άλλες επιλογές ευχαριστώ και μου έχουν περάσει από το μυαλό. Αλλά ο Φαίδων που μου κάνει και την χορηγία έχει συνεργείο BMW. Ότι χρειαστώ σε F650 το έχει και μπορεί να με καλύψει ενώ οτιδήποτε σε άλλη μάρκα, θα πρέπει να επωμιστώ και την αγορά αλλά και την υποστήριξη σε ότι χρειαστεί πχ ανταλλακτικά. ![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Φιλαράκι εσύ το είπες…έλα όμως που εγώ νόμιζα ότι κάνεις πλάκα.. αλλά κάτι ξέρεις παραπάνω φίλε. Για να δούμε που θα γύρει η ζυγαριά γρανάζια η άξονα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη είσαι φοβερός φιλαράκι, ευχαριστώ οι επιλογές είναι αρκετές, κάτι θα βρεθεί πιστεύω.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό Πάνο μου να βρεις αυτό που θέλεις και σιγά σιγά να μπει το ταξίδι σου στις σωστές βάσεις
Σε πεθύμησα φιλαράκι ελπίζω να σε δω σύντομα
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάνο μου, όταν με το καλό βρείς, να μιλήσουμε για μερικά tips επί αυτού!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκι άμα θες σου δανείζω το DAKAR, αρκεί να με καλύψεις για τις δικές μου μετακινήσεις όσο θα διαρκέσει το ταξίδι σου. Δεν είναι ανάγκη να είναι το Κ, ότι μου δώσεις να κινούμαι δεκτό.
Δεν κάνω πλάκα! ΑΝ το θες το παίρνεις, και μετά την επιστροφή σου θα έχω να περηφανεύομαι ότι το μηχανάκι μου είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που ταξίδεψε στην Ιαπωνία. Ούτως ή άλλως αφού θα το περιποιηθεί ο Φαίδωνας δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψει όλα αυτά τα χιλιόμετρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μηχανή 650Funturo βρέθηκε στα 700 ευρώ από αγγελία στο car. Αύριο λογικά θα πάει στο συνεργείο του φίλου Φαίδωνα και να ξεκινήσουμε το στήσιμο για το ταξίδι. Ευχαριστώ όλους για το άμεσο ενδιαφέρον.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είμαι σε αναμονή
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| F650 FUNDURO 95 | alekni | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 16-11-2012 14:56 |
| Λάδια στο παραφλού σε f650 funduro | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 11-02-2012 02:20 |
| Μπουζί ιριδίου σε f650 funduro | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-02-2012 12:51 |
| F650 Funduro προς πώληση | tkata101 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 14-03-2011 20:29 |
| Βαλίτσες BMW F650 Funduro | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 30-04-2010 15:46 |