![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Η συχνή χρήση καμιά φορά κάνει κακό. Για εμας που κυκλοφορούμε στην Αθήνα και είμαστε σταμάτα/ξεκίνα η συχνή χρήση (με αυτό τον τρόπο) κάνει κακό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι!!!! Τι 16V κλπ;;;; Θα καεί το σύμπαν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λέτε ότι έχει πρόβλημα;
Sent from my GT-I9100 |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν κάνει τσεκ
Sent from my GT-I9100 |
|
|||
|
|||
![]()
Και μόλις παρει μπρος η μαχανη
Sent from my GT-I9100 Last edited by kosta12gs; 17-08-2012 at 10:56. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτα είναι τα σωστά volt που πρέπει να βγάζει το δυναμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την μπαταρία σου να την μετράς πάντα μετα απο τουλάχιστον 6 ώρες που έχεις σταματημενη την μηχανη.
Μόνο τότε θα πάρεις πραγματική μέτρηση των volt της μπαταρίας! |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω εβαλα ενα μπριζακι απευθειας πανω στην μπαταρια και μετρησα την ταση στο μπριζακι στις 3 περιπτωσεις που φαινονται παραπανω.
Υπαρχει καποιος που εχει μετρησει διαφορετικη τιμη αλλα με τον ιδιο τροπο και οχι μεσω canbus κτλ. σε καποιο αλλο σημειο; ![]() Επισης ... επειδη σε καποια φαση η μαμα αλλαξε το δυναμο.... μιλαμε ολοι για τα ιδια μοντελα; Εμενα ειναι 10/2008. |
|
|||
|
|||
![]()
Η πρωτη ενδειξη (13,4) ειναι μετα το βραδυνο υπνο, οποτε...μαλλον ειναι σε καλη κατασταση. Ή οχι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ παιδιά έχω τύπου μαμίσια από τοότε που την πήρα.
Πολύ κακές μπαταρίες ή πολύ μικρές για την GS1200. Δεν παίρνει ποτέ τον χειμωνα με τα χιόνια και αποφορτίζει πολύ εύκολα από την συνεχή χρήση στην πόλη. Ο Παναγιωτόπουλος έχει βαρεθεί να μου την αλλάζει ο άνθρωπος και ΠΑΝΤΑ εντός εγγύησης. Δηλαδή πάντα χαλάει πριν περάσει 6μηνο. ![]() Με μία φόρτιση τον μήνα, βρήκα την υγειά μου. Γερές μιζιές, γεμάτες δύναμη. Χαίρεσαι να την ακούς να παίρνει μπρός. ![]() |
![]() |
|
|