![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ έχω ξαδέρφια. Επίσης έχω και φίλο που είναι χωρίς πόδια διότι του τα έκοψε ο κάβος. Επίσης γνωρίζω και αρκετές γυναίκες και παιδιά που ο άντρας τους δεν επέστρεψε απο αποστολή. Τι είναι αυτά που γράφεται βραδυάτικα............... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί αυτό το μένος σε μια κατηγορία εργαζομένων που αν μη τι άλλο ποτέ δεν έβλαψαν αυτή τη χώρα.
Να μην ξεχνάς ποτέ σου ότι οι ένστολοι είναι ο καθρέπτης της Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτά τα λίγα ![]() [/QUOTE Με αυτα τα λίγα του Νάπο ..και χωρίς καμμία περαιτέρω "μανουρα". |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Στρατιωτικοί είναι κομμάτι του λαού (Λαός και Στρατός ενωμένος). Οι θεματοφύλακες του Συντάγματος που όλοι επικαλούνται. Ποιά είναι τα αιτήματα μας. 1.Όχι στην κατάργηση του γένους για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ. 2.Μα τιμωρηθούν οι κλέφτες και να επιστραφεί ο παράνομος πλούτος στο Δημόσιο. 3.Όχι στην περαιτέρω εξαθλίωση της κοινωνίας μας. Ούτε ένα σύνθημα για τον κλάδο μας...................... |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κάτι κ εδώ, για να στρογγυλέψει ο κύκλος
![]() Είτε είχαμε κρίση, είτε όχι, τα σώματα ασφαλείας ούτως ή άλλως θα υπήρχαν. Δυστυχώς τα χρήματα δε σας τα φάγανε οι στρατιωτικοί, αλλού να ψάξετε να τα βρείτε.. Last edited by JohnGS1100; 20-09-2012 at 00:08. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντε και στο ''ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ιδιο Συνδικατο'' του ΑΓΠ.......λαμπροτατα!! Last edited by GeorgeP; 20-09-2012 at 08:40. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό αδερφέ το έχουν γραμμένο στα μεγάλα (από το καθησιό) ######@ τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα πήξουν στο χρήμα χωρίς να κάνουν τίποτα ! Τιμ πρόβλημα έχουμε που αποτελεί το 50% της δουλειάς ? Λαθρομετανάστες !-> Λύση : ΟΛΟΙ νόμιμοι, όσοι κι εάν έρθουν !!! ΑΑΑχχχ ώρα για φραπέ !!! Πρόβλημα? Ναρκωτικά !-> Λύση : Αποποινικοποίηση !!!! ΑΑΑχχχ ώρα για φρέντο !!! Πρόβλημα? Φύλαξη συνόρων από εξωτερική απειλή ! -> Λύση : παραχώρηση Θράκης –Αιγαίου στην Τουρκία, Μακεδονίας στα Σκοπιά, Ηπείρου στην Αλβανία …Τέλος προβλημάτων !!! ΑΑΑχχχ ώρα για ποτάκι !!! ΑΑΑχχχ… συριζα θα τι βγάλουμε και με 1400 βασικό θα …. ΑΑΑχχχ …. Τσίπρα μου !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως καταφέρνουν και γελούν με τις μειώσεις μισθών........συνάδελφοι στρατιωτικών, οι οποίοι έχουν υποστεί και θα υποστούν και άλλες μειώσεις μισθών και οι ίδιοι......δεν μπορω να το καταλαβω
![]() Μάλλον δεν έχω χιούμορ........ ![]() Πάντως ....για τις Συριζαιικες δηλώσεις, του πρώτου πόστ, δεν βλέπω σχολιασμούς και γελακια ![]() |
![]() |
|
|