![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρε μια μανία να κάνετε τα μηχανάκια σας ΄κακά΄. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() , |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εχουμε κάνει και τα ίδια πλαινά και βρήκα και πίσω σχάρα Adve!Ενα ωραίο αυτοκόλλητο και κάλυψη στα καλάμια απο τον Ευτύχη θέλω τώρα!!Ευχαριστώ έλεγα να μην πώ τίποτα να μην φάω κράξιμο, αλλά ΝΑΙ με μαύρες ζάντες ΕΙΝΑΙ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν το βάψεις μαύρο ΟΛΟ, θα πάψει να σηκώνει στροφές γραμμικά λες? Θα πάψει να σε ΄πατάει΄ το Tiger? Βλέπεις πόσο διακριτικός είμαι με τις Multistrada... σφυράω αδιάφορα και κοιτάζω το τοπίο.Εκτός κι αν κακό το λες να είναι μαύρο στο Κολωνάκι. Ή αν θες να μας πεις τί εννοείς ΄κακό΄...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ξερω αν το εξηγω καλα, αλλα γι αυτό θελω να τις βαψω. Α, και λιγα με την GSομανα το Κολωνάκι χα χα χα. Last edited by tsak8; 26-09-2012 at 18:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() εγω ειμαι ο θεολόγος(@commander) και σου λεω κανε το κέφι σου και να σε σίγουρος θα ειναι κ@υλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κακος δε γινεσαι φιλε αγοραζοντας η βαφοντας. Κακος γεννιεσαι..
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον επειδη η μ@λ@ΚΙ@ ειναι εγκεφαλικη και ολοι εχουν κανει και κατι λιγο πολυ ακου καλα.
1. τις ζαντες πριν τις βαψεις πρεπει να τις πας στιν αμμοβολη με ψιλη αμμο η στην υαλοβολη κοστος πανω κατω 50ε το πολυ. 2.μετα τις πας για ηλεκτροστατικη βαφη στο χρωμα που σε αρεσει,κοστος 40με 60ε 3.κατα γνωμη μου προτιμω αφου βγηκαν τα ρουλεμαν οχι οτι παθανε τιποτα αλλα πιο πολυ για συντηρηση να τα αλλαξω,κοστος25 με 30ε το ζευγαρι για τα κονικα μιλαω που ειναι και καταπολυ πιο ανθεκτικα. τελος πιστευω οτι το αποτελεσμα θα σε ικανοποιηση μια που θα νομιζεις οτι οι ζαντες ειναι σαν τις εργοστασιακες στο χρωμα που διαλεξες και το λεω αυτο γιατι το χρωμα εσυ το διαλεγεις ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ να εχεις και απολαυσε το οσο μπορεις περισσοτερο γιατι οταν φιαχνεις κατι εσυ ειναι παρα πολυ ωραιο συναισθημα ειδικα αμα μεινεις και ευχαριστημενος με το αποτελεσμα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μου φαίνεται πρέπει να ανέβω Σαλονίκη να κάνω δουλειά.. Δεν ξέρω αν κάνουν αμμοβολη αλλα θα ρωτήσω. Ρουλεμάν εννοείς εκτός μαμάς Δημήτρη ?
Spam mode on Οοοοο τι του ειπε!! του συνονοματου μου Χρήστου :-D Spam mode off Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά. Last edited by tsak8; 26-09-2012 at 20:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα Σωστός. Ήπια και πάμε... Και γώ GS έχω. Αλλά μάλλον έχω και μια ευαισθησία από ότι φαίνεται στα ΄Κακά΄ και τί εννοούμε με αυτό. ![]() Απόσπασμα:
Δεν έχω, αλλά στα Ασφάλτινα Βουνά μού είπαν ότι το Tiger του ΄σπιτικού΄, μας πατάει. Πόσο μάλλον το multistrada. 135hp το ένα, 150 το άλλο... άβαφα. ![]() Εγώ δεν ξέρω από μηχανές Πασχάλη. Ακούω όμως και μαθαίνω. Αν δεν είναι έτσι, εδὠ είμαι για να το ακούσω. Όσο για το τελευταίο, συμφωνώ απολύτως και αυτό είναι και το νόημα των γραφομένων μου. Απόσπασμα:
Τί? Ποιός?
|
![]() |
|
|