![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν το κρατος δινει 150000 μουφα συνταξεις.........εχει δικιο π προεδρος της βουλης η Ελλαδα ειναι #########.......... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τωρα που καπως λειτουργει το κρατος αυτο φαινεται................... αλοιμονο τωρα αν τα ριξουμε και γιαυτην την περιπτωση στο κρατος..........γιατι ρε Ναπο κι εσυ, δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις οταν αποβιωσει ο Χ,Ψ δικος σου ανθρωπος? Δεν ξερεις οτι πρεπει να το δηλωσεις αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος ΣΗΜΕΡΑ να το μαθει το κρατος? Θα καθεσαι δλδ και θα παιρνεις την συνταξη του αφου δεν μπορει να το μαθει το κρατος? αυτο ξερεις πως λεγεται ναπο μου ετσι? Μεθαυριο δλδ, μεχρι τελος του χρονου, οταν θα δηλωνεται ο θανατος απο την εκκλησια που τελει την κηδεια και απο τον νεκροθαφτη που την ετελεσε το ονομα του οποιου θα αναφερει πρωτη η εκκλησια στην μεταξυ τους ηλεκτρονικη ενημερωση με το ΥΠ.Υγειας και το ΥΠΕΣ (απογραφη πλυθησμου) τι θα λεμε? ''το κερατενιο το κρατος που δεν με αφηνει να κλεβω-κονομαω την συνταξη του πατερα μου''......αυτο θα λεμε! διοτι ειμαστε φαρα αστα να πανε , να γιατι! |
|
|
|||
|
|||
|
Οπως και 20,000 επιδοματα τυφλοτητας...το 80% των οποιων στην Ζακυνθο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και τωρα για να γινει η ταφη, βγαινει η αδεια ταφης στον δημο, μετα απο καταθεση της ταυτοτητας του νεκρου........ ο δημος δεν ειναι κρατος????? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ταυτοτηα πηγαινει απο τον ΟΤΑ στην αστυνομια η οποια ενημερωνει μονον την Κατεχακη.............. Τωρα θα αλαλξουν τα πραγματα και ολοι αυτοι μαζι με νεκροθαφτες κι Εκκλησια θα ενημερωνουν ηλεκτρονικα τα παραπανω υπουργεια. Τωρα φτιαχνεται η Ελλαδα ηλεκτρονικα, μεχρις τωρα ηταν ενημερωση με μπακαλοχαρτα και οποιος το θυμοτανε να την κανει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() το λες και μονος σου...........ΤΩΡΑ φτιαχνεται η ελλαδα, μεχρι τωρα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σωθηκαμε............ |
|
|
|||
|
|||
|
Η τελευταία απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ,
έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ! Όπως πάντα, το αφήνουμε για τελευταία στιγμή και γίνεται το "έλα να δεις" ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδωσαν παραταση 3-5 ημερες νομιζω, πιστευεις οτι θα αλλαξει το 150? να γινει 100? και παλι δυσκολο. Αλλα και 100 λιγοι ειναι? παλι στο δις ετησιως παιζουμε........... Και σημειωσε βρε Δημητρη γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ δεν το λαμβανουν υποψιν τους, 1δις επι χρονια που πληρωνοτανε απο δανεικα λεφτα τα οποια σημερα χρωσταμε. Εγω δεν λεω επι 35 χρονια, εγω λεω επι 10 χρονια.....αν ειχαμε δλδ 10δις σημερα λιγοτερα χρωστουμενα θα ψαχναμε μετρα για 12-14δις οπως ψαχνουνε αυτην την περιοδο? Κι εγω δεν λεω τιποτε αλλο παρα, θελουμε βουρδουλα κι αστυνομευση για να κανουμε το χρεος μας και να δηλωσουμε τον θανατο του Χ συγγενικου μας προσωπου? Γιατι? Θελουμε βουρδουλα για να κανουμε το αυτονοητο? Και να σου πω και κατι συμπεθερε, ακομα και βουρδουλας να υπηρχε και ολα να ητανε σωστα και αγια παλι θα φωναζαμε γιαυτον τον βουρδουλα.....αυτο με διαολιζει αφανταστα. Γιαυτο λεω, ο ελληνας ειναι ατιμη φαρα. |
![]() |
|
|