![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πειτε και κατι αλλο φιλοι μου. Θα ηθελα να παρω/ψωνισω και καποια εργαλεια ετσι ωστε να ξεκινησω σιγα σιγα μια συλλογη εργαλειων για την καλη μου κοπελα...
Εχοντας κατα νου την αρχικη μοντα των καπακιων, εχετε καμια ιδεα ποια και απο που να ψωνισω κανα τορκς ή κανα εξωλκεα ή οτιδηποτε αλλο χρησιμο? Τα 23nm και τα 10nm που αναφερει ο BOXER ας πουμε πως θα τα καταλαβω αν δεν εχω εξειδικευμενα εργαλεια? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() σχετικά με το θέμα εργαλεία, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μια συλλογή-κασετίνα με μικρή καστάνια 1/4". Αυτές συνήθως (σίγουρα αν πάρεις κάποια ΚΑΛΗ) έχουν όλα τα εργαλεία που πιθανόν να χρειαστείς για το 90% των μικροεπισκευών που κάνουμε μόνοι μας, και μπορείς να την πάρεις και μαζί σου, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο - όγκο Εμένα μου πάρει φιλαράκια δώρο μία της FACOM, την έχω σχεδόν 15 χρόνια, και έχει κάνει απίστευτη δουλειά ![]() Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο (εννοώ να σου κάνουν δώρο μια FACOM ... ![]() ) |
|
|
|||
|
|||
|
εννοούσα "Εμένα μου έχουν πάρει φιλαράκια δώρο μία της FACOM"
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ότι σου είναι πιο εύκολο κανείς. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε ότι και αν αποφασίσεις. Η συμβουλή του TEOS δεν αφορά τα ψευτοκάπακα, μα τους κυλινδρους. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απαραίτητος και 100% χρήσιμος μονόδρομος .
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενα απο τα 2 θα ηταν μια αξιοπιστη λυση:
- Εργαλειοθήκη Rothewald® 46 τεμαχίων - Εργαλειοθήκη Proxxon® 36 τεμαχίων |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα το κάνω κι εγώ την επόμενη !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω κατάλαβα τις σακούλες, για τους κυλινδρους!
Το να μονωθει η εσωτερική πλευρα των ψευτοκαπακων, είναι δουλεια του βαφεα! Αν ξυνουμε- καθαρίζουμε- μονωνουμε κτλ εμείς, τι διάολο έμεινε για τον βαφεα; Το βάψιμο! Βέβαια, απο την αλλη, έτσι ειμαστε σίγουροι ότι έγινε (τουλάχιστον) καλύτερη και σωστοτερη δουλεια! Τι να πεις; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μια φορά που πήγα καπάκια(φίλου) <<χύμα>>, τα πήρα βαμμένα <<χύμα>> δηλαδή παντού !!! Όταν έφτιαξα τις μπουκάλες, η μόνωση μου πήρε πάνω απο 1 ώρα ! Εάν δεν το έκανα, ακόμα θα καθάριζα σπειρώματα ! ![]() Για τον φίλο cover, μην ξεχάσεις να βγάλεις τις 4 βίδες που έχει το κάθε καπάκι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλίμονο αν δεν "πιάνουν" τα χέρια κάποιου .Και δεν μιλώ μόνο για την μηχανολογία. Αναφέρομαι στα... πάντα. Όσα περισσότερα μπορει να κάνει κάποιος μόνος του, τόσο καλύτερο είναι για αυτόν, αλλα και για την οικογένεια του κατ'επεκταση! |
![]() |
|
|