![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
δοκιμασε με μοτερ απο καλαμι ψαρεματος..........μπορει να κανει δουλεια .......μηχανικα
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα μαγκιλικια αυτα ρε παιδες ... μου χουν περασει και μενα τετοιες ιδεες...
...και σιγουρα... δεν τυχαιο που ο Οδυσσέας ηταν Ελληνας.... αλλα επι της ουσιας, ρισκαρεις περισσοτερα απ αυτα που πας να σωσεις!...δεν ξερω τι προβλεπει ο κωδικας μεσα στα συνορα της Ελλαδας για προσπαθεια αλλοίωσης ή απόκρυψης της πινακιδας του οχηματος ...αλλα καπου πιο βορεια μεχρι και κατασχεση της μοτοσυκλετας ! ...δηλαδη τι θα πεις ,οταν διαπιστωθει τετοια πατεντα σε καποιο ελεγχο ..."συγνωμη κυριε πόλιτσμαν ...εγω ετσι την αγορασα!" .............. ![]() ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χεχε!...α!...ενταξει ...εγω καταλαβα λαθος !...και εγω νομιζα θελει να την διπλωσει γιατι πιαστηκε η μεση της! ..............
|
|
|
|||
|
|||
|
Από την πρόθεση μέχρι την εκτέλεση μιας παράβασης υπάρχει μια διακριτή απόσταση.
Η διοίκηση του φόρουμ σαφως απεχθάνεται παράνομες πράξεις, δεν μπορεί όμως να απαγορεύσει την πρόθεση του κάθε μελους. Είμαστε ενήλικες κ υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Όποιος παρανομεί ελέγχετε κ κρινετε από την Ελληνική Δημοκρατία. Παρακολουθούμε το νήμα. |
|
|
|||
|
|||
|
Για να το κάνω και πιο(?) ενδιαφέρον...
χθες που πήγα σε κατάστημα μοντελισμού και περιέγραψα πως "ψάχνω για κάποιο μοτεράκι με το οποίο θέλω να μετακινώ πάνω-κάτω ένα αλουμίνιο μεγέθους Α4"....μου λέει: - για πινακίδα το θες?... κάτσε να θυμηθώ τι είχα δώσει σε κάτι αστυνομικούς πριν από μερικό καιρό...!!! κατάλαβα πως ήταν σίγουρος καθώς τους είχε δει με τη στολή... τέσπα, δε σημαίνει κάτι αυτό...απλώς το λέω γιατί μου έκανε εντύπωση... προς το παρόν έχω δει διάφορα servo αλλά δεν έχω καταλήξει... τα όποια ρίσκα τα ξέρω...στο δικό μου το μυαλό, τα έχω μειώσει σημαντικά καθώς ψάχνω για τον λιγότερο οφθαλμοφανή τρόπο...προστασίας από τις λάσπες...! (δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια...εάν το ολοκληρώσω, τα ξαναλέμε!) |
![]() |
|
|