![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα,
ετοιμάζω κάτι παρόμοιο (ας πούμε) με τα παρακάτω : έχω σκεφτεί μία πατέντα με αρκετά διαφορετική λογική και ψάχνω διάφορα μοτέρ/αυτοματισμούς... επειδή δεν έχω καταλήξει, θέλω να πάω σε κάποιο κατάστημα και να δω από κοντά διάφορες εναλλακτικές μοτέρ... καμιά ιδέα για σχετικό κατάστημα στην Αττική? thanks Προσπάθησα να ανοίξω το θέμα στο DIY αλλά δεν ολοκληρώθηκε... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, δεν ξέρω αν σου κάνει ενα μοτέρ απο υαλοκαθαριστήρες????
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος...ίσως...
Γιαυτό πρέπει να τα δω από κοντά...εάν ξέρεις που, μου λες. thanks |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε με τηλ μόλις μπορεις κοίτα στο προφίλ μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Τετοια "θεματα" φιλε μου, ΔΕΝ τα "ανεβαζουν" στο ιντερνετ
![]() Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ η εγκατασταση αυτου του μαραφετιου, και εχει αυστηρες ποινες στον ιδιοκτητη του οχηματος. Οπως επισης μπορει και εσυ να εχεις προβλημα με αυτο σου το θεμα. Λιγο προσοχη λοιπον. Παντα φιλικα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by BOXER; 16-02-2013 at 12:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκτος φυσικα του εαυτου του, μπορει να δημιουργηθει προβλημα και στους ιδιοκτητες αυτου του ιστοτοπου, με ολα τα πιθανα νομικα επακολουθα. Δεν επιτρεπεται να "φιλοξενει" καποιο site τετοια θεματα που ενδεχομενως προτρεπουν σε οποιοδηποτε ειδους παρανομια. Εγω προσωπικα, αν ημουν ιδιοκτητης του συγκεκριμενου ιστοτοπου, θα το "κατεβαζα" το θεμα αμεσα ![]() Αυτο φυσικα ειναι αποφαση αλλων (οπως ειπατε πριν λιγο, "ο καθε ενας αποφασιζει για τον εαυτο του" και φυσικα μετα, αναλαμβανει τις συνεπειες των πραξεων του)! Και ΞΑΝΑτονιζω..... Παντα φιλικα!!!!! Last edited by BOXER; 16-02-2013 at 13:06. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|