Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fidemporas
Αυτο που λες το έχω και εγώ... νόμιζα ότι είναι κακή χρήση ...
Αλλά τώρα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι... Μιλάμε για ελάχιστη χρήση ... τύπου 2-3 ταξίδια ...
Μπαταρία 6-7 ώρες ... αρκετά ικανοποιητική ....
Ωραία συσκευή αλλά δεν ξέρω αν ο σχεδιασμός της έχει να κάνει με την ταλαιπωρία που έχει ο μοτοσυκλετισμός...( αντοχές ... )

|
Λοιπον σας καταθετω και εγω την εμπειρια μου, εχω το BT2 απο την αγορα την ομαδικη και μπηκε σχετικα δυσκολο στο BMW AIRFLOW κρανος μου, με καθημερινη χρηση και βαλε βγαλε και μεσα εξω πισω-βαλιτσο και βαλε αγκονα, ακουμπα τραπεζι καναπε-κτλ εχει αντεξει σχετικα καλα, εαν εξαιρεσεις το γεγονος οτι τα ηχεια ξεκολλανε απο το εσωτερικο του κρανος, λογου ιδρωτα-γυαλια ηλιου-βαλε βγαλε 30-40 φορες την ημερα? αυτο το ελυσα με θερμοκολλα, οκ μεχρι εδω τωρα ως προς το " χανεται ο ηχος" αυτο οφειλεται στο ακρο-βισμα που μπαινει στο δεκτη αυτη η φιξαρισμενη γωνια του βισματος πολλες φορες οταν βαζω το κρανος στην βαλιτσα πισω ζουπιεται/λυγιζει απο το καπακι τις βαλιτσας οταν το κλεινω (λογου ανερπακης χορου βαλιτσας) εδω θελει μονο λιγο λεπτο χειρισμος ετσι ωστε να μην κοπουν τα καλωδια εσωτερικα οπως αναφερει ο φιλος παραπανω, το επαθα με το BT Single την πρωτη εβδομαδα που το ειχα και ο φιλος Γ.Σαββιδης μου τα αλλαξε με καινουργια επιτοπου...κατ'εμε το BT γενικοτερα εχει ευκολο ζευγαρωμα, αριστο ηχο, ευκολη χρηση, αλλα υστερει σε πιοτητα σχεδιασμου και δεν εχουν προσεξει το βισμα τις βασης η οποια θα αντεχε για παντα εαν ηταν αλλιως η συνδεσιμοτητα του...κατ'αλλα ειναι ενα καλο πακετακι