![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως να ενημερώναμε κάποιους υπεύθυνους της BMW εν Ελλάδι για το γεγονός ότι ζητάνε χρήματα για cpu check ???
κι αν δεν ιδρώσει το αυτάκι τους εδώ, μήπως να στείλουμε μια επώνυμη ερώτηση στους Γερμανούς για το γεγονός αυτό ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είναι κάτι σαν το ανέκδοτο που το πιτσιρίκι φτάνει στο νοσοκομείο βήχει και οι γιατροί ετοιμάζονται, γράφουν εξετάσεις, παραεξετάσεις, ετοιμάζουν μηχανήματα και το πιτσιρίκι βγάζει το κόκκαλο που το εμπόδιζε στο λαιμό και ο βήχας γιόκ!
γιατί να μην υπάρχει ένας ντόκτορας house για τα μπεμβε; ας είναι είρων και κυνικός, αρκεί να μην χρειάζεται να πληρώνεις τα κερατιάτικα των άλλων |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΛΙΓΟ ΕΣΥ!ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ,ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΧΡΕΩΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΧΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΜΕΝΑ Η ΒΜW ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΣΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ!!ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μ'όσα έχουν γραφεί η προσέγγιση του συνεργείου φαίνεται να είναι κοντόφθαλμη.
Σαφώς και το διαγνωστικό δεν είναι δωρεάν , αλλά με τη χρήση του θα φέρει έσοδα για το συνεργείο. Δεν κερδίζεις κατ'αυτό το τρόπο πελάτες... |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε ζιτσο γι'αυτο κ εγω εφυγα για γερακα που διαπιστωσα τουλαχιστον πως δεν χρεωνουν γαμ....και ... εστω και αν αυτο ηταν κοστος σε χρονο ... ( 45' απο χαλκιδα )
ποτε ξανα Χαλκιδα ... δεν ξερουν τι τους γινεται ... αλλωστε πρεπει να βγει το δανειο για το νεο 'μαγαζι' ... ! ! ! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 28-07-2009 12:56 |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 14-02-2009 07:24 |