![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν άλλαξες την Μπαταρία, μάλλον σηκωθηκε και το ένα ντιζάκι. Δηλ. <<καβάλησε>> τον ρεγουλατόρο. Πολύ συχνό φαινόμενο σε 1100 και 1150. Δουλεύει περίεργα και γίνεται φωτιά η εξάτμιση.
Τα καλώδια δεν ακουμπούν κάπου και κάνουν σωμα? |
|
|||
|
|||
![]()
αξιος Kostas 366
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τι άξιος Φαίδων, την έπαθα πρώτος να λες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο ντιζακι φιλε Κωστα? τα καλωδια οχι δεν ακουμπουν.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όλα οκ με τη μοτό..... έβγαλα ντεπόζιτο, κούνησα κάτι καλώδια και κατι σώληνακια και όλα κομπλέ.... μπορεί να δουλεύει και καλύτερα..
![]() ![]() ![]() To ABS πάντως και μετά την αλλαγή μπαταρίας τα ίδια... οπλίζει κανονικά και μετά από 5-10 λέπτα πορείας βγαζει πρόβλημα και βγαίνει εκτός.... Θα πάω "ΓΕΡΑΚΑ" απο Δευτέρα και ελπίζω να μην είναι μονάδα ABS.. ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ για την βοήθεια... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου σήμερα έκανα σερβις τη μηχανή και περίμενα την απάντηση του μάστορα για να σου απαντήσω στην απορία σου.Επειδή κι εγώ σήμερα άλλαξα μπαταρία (4 χρόνων) και ταυτοχρόνως μου έβγαζε ένδειξη ότι κάτι τρέχει με τα πίσω φώτα ή το ΑBS (λαμπάκι με το τρίγωνο και το θαυμαστικό).Μπήκε στον εγκέφαλο κι έβγαλε ένδειξη ''ελαττωματικό πίσω φανάρι (δική μου πατάτα γιατί έβαλα ####φάναρο led κατευθείαν στα καλώδια της μηχανής χωρίς να παρεμβάλονται τα δικά του με το πυκνωτάκι).
Σε σχετική ερώτηση για το κοκκίνισμα στους λαιμούς μου είπε ότι στο δεξιό ιτζέκσιον η ντίζα του γκαζιού δεν έχει θηλυκώσει και μένει ανοιχτό..... Last edited by Mexicanos; 06-03-2010 at 23:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε.... κάτι τέτοιο πρέπει να ήταν... όλα οκ τώρα..... θα πάω απο βδομάδα να δω για το ABS... και πάλι ευχαριστώ.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι ντίζες πριν την πεταλούδα περνάει από έναν ρεγουλατόρο. Σηκώνοντας το ρεζερβουάρ, για να αλλάξεις παταρία, μαγγόνουν αυτές και μένει η μία τραβηγμένη. Αυτό έπαθες και εσύ. Ο ένας κίλυνδρος είχε περισσότερο καύσιμο. Αν μπορέσω θα σου βάλω κ φωτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Nα, κάτι τέτοιο είναι και καβαλάει η ντίζα. Οπότε έλεγχος πάντα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 20:26 |
Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 16:07 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 20:45 |
Φωτό 1474 Megapixel ...και μετά σου λένε για προσωπικά δεδομένα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 21 | 22-02-2009 20:32 |