GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-12-2010, 13:29
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
α ρε Ντινόπουλε με τη σημαία της Κάθαρσης...
όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις...
οχι ολους...
οσους ζουν εις βαρος των αλλων ανετα...
οχι για μενα,για το φουκαριαρη το γιο μου!
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 13:41
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
οχι ολους...
οσους ζουν εις βαρος των αλλων ανετα...
οχι για μενα,για το φουκαριαρη το γιο μου!
άκου Ντινόπουλε, επειδή όλοι για τα παιδιά μας προσπαθούμε, εάν σου έδιναν ένα βάζο με μέλι θα βούταγες όχι μόνο το δάκτυλο αλλά και τον αγκώνα και η δικαιολογία μπορεί να είναι ο γιός ή οι κόρες μου...
οι συνάδελφοί σου που έκαναν κολεγιά με γιατρούς και έγραφαν και εκτελούσαν συνταγές πεθαμένων...είμαι σίγουρος ότι το έκαναν για να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν και να προικίσουν τα παιδιά τους...
Γι' αυτό λοιπόν, μην σηκώνουμε έτσι εύκολα τη σημαία της Κάθαρσης...
Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 13:50
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Σε ένα ρημαγμένο και αποδομημένο από θεσμούς και αξίες κράτος,
πάντα θα βρεθεί ο απατεώνας φαρμακοποιός,
ο επίορκος γιατρός,
ο φοροκλέπτης επιχειρηματίας
και το λαμόγιο ο λογιστής.

Δυστυχώς οι ελαστικοποιημένες συνειδήσεις όλο και πληθαίνουν
ενώ οι καθαρές χαρακτηρίζονται πλέον, τουλάχιστον γραφικές
και αναχρονιστικές.
.
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
άκου Ντινόπουλε, επειδή όλοι για τα παιδιά μας προσπαθούμε, εάν σου έδιναν ένα βάζο με μέλι θα βούταγες όχι μόνο το δάκτυλο αλλά και τον αγκώνα και η δικαιολογία μπορεί να είναι ο γιός ή οι κόρες μου...
οι συνάδελφοί σου που έκαναν κολεγιά με γιατρούς και έγραφαν και εκτελούσαν συνταγές πεθαμένων...είμαι σίγουρος ότι το έκαναν για να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν και να προικίσουν τα παιδιά τους...
Γι' αυτό λοιπόν, μην σηκώνουμε έτσι εύκολα τη σημαία της Κάθαρσης...
Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει
στους πολιτικους εδωσαν ενα βαζο με μελι και αυτοι οχι μονο βουτηξαν τους αγκωνες,αλλα πηραν και τα βαζα ολων των πολιτων παραμασχαλα...=απληστια
για τους αλλους,τους και καλα συναδελφους μου,αυτοι ειναι μετρημενοι και δεν αποτελουν τον κανονα!ειναι κατακριτεοι και δακτυλοδεικτουμενοι απο ολους τους υπολοιπους,γνωστοι στους φορεις και με πλατες στην κυβερνηση...,και δεν το κανουν για τα παιδια τους...,πιστεψε με και σωστα να δουλευεις σου δινεται η δυνατοτητα να ζησεις καλα εσυ και τα παιδια σου...
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:22
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ένα ρημαγμένο και αποδομημένο από θεσμούς και αξίες κράτος,
πάντα θα βρεθεί ο απατεώνας φαρμακοποιός,
ο επίορκος γιατρός,
ο φοροκλέπτης επιχειρηματίας
και το λαμόγιο ο λογιστής.

Δυστυχώς οι ελαστικοποιημένες συνειδήσεις όλο και πληθαίνουν
ενώ οι καθαρές χαρακτηρίζονται πλέον, τουλάχιστον γραφικές
και αναχρονιστικές.
.
Δημήτρη στην πρώτη φράση είπες τα πάντα!
Θα προσθέσω και την πεποίθηση του Νεοέλληνα ότι το κράτος είναι κλέφτης, το κράτος από τη μεριά του θεωρεί το Νεοέλληνα κλέφτη. Υπάρχει σχέση αμοιβαίας δυσπιστίας. Σαν έμπορος που είσαι το γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Κάθε λίγο σου ζητούν να πληρώσεις περαιώσεις, σε θεωρεί de facto κλέφτη. Αυτό σε εκνευρίζει και σε βάζει στη λογική να κλέψεις. Ξέρεις ότι κι όλες τις αποδείξεις να κόψεις, να δηλώσεις όλα τα εισοδήματα και περιουσιακά σου στοιχεία, θα έρθει κάποια στιγμή το κράτος και θα πει, κ. Δημήτρη, δώσε άλλα 10.000 πχ. και κλείνουμε. Κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις, διότι ακόμη κι αν δεν έχεις κλέψει ούτε ευρώ, κάποιο λάθος θα υπάρχει στα βιβλία σου, κάποια ασυμφωνία στην αποθήκη σου.

Το ελληνικό κράτος δε μας έχει πείσει, τι είπα ο άνθρωπος, ότι οι φόροι, άμεσοι κι έμμεσοι, που πληρώνουμε, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των παροχών του προς εμάς.

Πληρώνεις τα δημοτικά τέλη και το πεζοδρόμιο έξω απο το μαγαζί σου είναι μιά παγίδα για τους πελάτες σου κι εσένα. Πληρώνεις για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τα έχεις συνέχεια έξω από την πόρτα σου.

Κυκλοφορείς το όχημά σου κι ακόμα και το πιό ακριβό αμορτισέρ παραδίδει το πνεύμα πριν από την ώρα του.

Στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο και το κάνεις υποχρεωτικά, διότι ξέρεις ότι χωρίς φροντιστήριο δε θα τα καταφέρει.

Θα μπορούσα να γράψω κανένα σεντόνι, όπως όλοι μας άλλωστε.

Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό είναι αποτυχημένο, στην πλειοψηφία του διεφθαρμένο. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο πολιτικό σύστημα.

Χρειάζεται "μπουλντόζα", ολική ανατροπή του σκηνικού. Χρειαζόμαστε ανθρώπους ικανούς και πάνω απ'όλα ευσυνείδητους. Ο πέλεκυς του νόμου πρέπει να πέφτει βαρύς παντού, σε όλα τα κεφάλια.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιστραφούν τα κλεμμένα, ούτε πρόκειται να μας χαριστεί το χρέος, αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με αυτούς. Ηρθε επιτέλους η ώρα η γενιά του Πολυτεχνείου να παροπλιστεί εκτός κάποιων εξαιρέσεων ίσως. Πολύ φοβάμαι όμως ότι κι η γενιά η δική μας, των 40+ έχει διαβρωθεί, με όποιον δάσκαλο καθίσεις.... Η κατάσταση είναι πραγματικά απογοητευτική. Δεν υπάρχει ο ηγέτης, ο εθνεγέρτης, αυτός που κρατά στο ένα χέρι τη ζυγαριά και στο άλλο τον πέλεκυ.

Αφού έχουμε ούτως ή άλλως διεθνή έλεγχο, ας γίνει σωστά κι ολοκληρωτικά. Και πάλι τα συμφέροντα άλλων θα εξυπηρετήσουν.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Οσο όμως κλεινόμαστε στο μικρόκοσμό μας και τους αφήνουμε να συνεχίζουν, η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιό ζοφερή.

Θα συνέχιζα, αλλά φωνάζει η Βίκυ ότι θα κρυώσει το φαγητό.
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:26
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη στην πρώτη φράση είπες τα πάντα!
Θα προσθέσω και την πεποίθηση του Νεοέλληνα ότι το κράτος είναι κλέφτης, το κράτος από τη μεριά του θεωρεί το Νεοέλληνα κλέφτη. Υπάρχει σχέση αμοιβαίας δυσπιστίας. Σαν έμπορος που είσαι το γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Κάθε λίγο σου ζητούν να πληρώσεις περαιώσεις, σε θεωρεί de facto κλέφτη. Αυτό σε εκνευρίζει και σε βάζει στη λογική να κλέψεις. Ξέρεις ότι κι όλες τις αποδείξεις να κόψεις, να δηλώσεις όλα τα εισοδήματα και περιουσιακά σου στοιχεία, θα έρθει κάποια στιγμή το κράτος και θα πει, κ. Δημήτρη, δώσε άλλα 10.000 πχ. και κλείνουμε. Κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις, διότι ακόμη κι αν δεν έχεις κλέψει ούτε ευρώ, κάποιο λάθος θα υπάρχει στα βιβλία σου, κάποια ασυμφωνία στην αποθήκη σου.

Το ελληνικό κράτος δε μας έχει πείσει, τι είπα ο άνθρωπος, ότι οι φόροι, άμεσοι κι έμμεσοι, που πληρώνουμε, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των παροχών του προς εμάς.

Πληρώνεις τα δημοτικά τέλη και το πεζοδρόμιο έξω απο το μαγαζί σου είναι μιά παγίδα για τους πελάτες σου κι εσένα. Πληρώνεις για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τα έχεις συνέχεια έξω από την πόρτα σου.

Κυκλοφορείς το όχημά σου κι ακόμα και το πιό ακριβό αμορτισέρ παραδίδει το πνεύμα πριν από την ώρα του.

Στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο και το κάνεις υποχρεωτικά, διότι ξέρεις ότι χωρίς φροντιστήριο δε θα τα καταφέρει.

Θα μπορούσα να γράψω κανένα σεντόνι, όπως όλοι μας άλλωστε.

Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό είναι αποτυχημένο, στην πλειοψηφία του διεφθαρμένο. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο πολιτικό σύστημα.

Χρειάζεται "μπουλντόζα", ολική ανατροπή του σκηνικού. Χρειαζόμαστε ανθρώπους ικανούς και πάνω απ'όλα ευσυνείδητους. Ο πέλεκυς του νόμου πρέπει να πέφτει βαρύς παντού, σε όλα τα κεφάλια.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιστραφούν τα κλεμμένα, ούτε πρόκειται να μας χαριστεί το χρέος, αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με αυτούς. Ηρθε επιτέλους η ώρα η γενιά του Πολυτεχνείου να παροπλιστεί εκτός κάποιων εξαιρέσεων ίσως. Πολύ φοβάμαι όμως ότι κι η γενιά η δική μας, των 40+ έχει διαβρωθεί, με όποιον δάσκαλο καθίσεις.... Η κατάσταση είναι πραγματικά απογοητευτική. Δεν υπάρχει ο ηγέτης, ο εθνεγέρτης, αυτός που κρατά στο ένα χέρι τη ζυγαριά και στο άλλο τον πέλεκυ.

Αφού έχουμε ούτως ή άλλως διεθνή έλεγχο, ας γίνει σωστά κι ολοκληρωτικά. Και πάλι τα συμφέροντα άλλων θα εξυπηρετήσουν.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Οσο όμως κλεινόμαστε στο μικρόκοσμό μας και τους αφήνουμε να συνεχίζουν, η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιό ζοφερή.

Θα συνέχιζα, αλλά φωνάζει η Βίκυ ότι θα κρυώσει το φαγητό.
το μονο σημειο που διαφωνω ειναι οτι το κρατος δε θεωρει τον πολιτη κλεφτη,τον θεωρει μαλαkα!
κι αυτο φαινεται απο το οτι δεν σκιζει αυτους που οντως κλεβουν,αλλα σκιζει ακομη περισσοτερο αυτους που ηδη πληρωνουν!
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:38
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Να τους κρεμάσουμε τους ###### τους βουλευτές.

Να βγούμε από το Μνημόνιο.

Να σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Και μετά τι;
Ποια είναι η πρόταση για την κρίση;

Ένα ένα Δημήτρη μου. Ας αρχίσουμε από το πρώτο και βλέπουμε...
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:39
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Ένα ένα Δημήτρη μου. Ας αρχίσουμε από το πρώτο και βλέπουμε...
Είσαι πολύ κακός τελικά....
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:48
Senior Member

Απόσπασμα:
αντικαπνιστης παιδι μου,τι περιμενεις?
Reply With Quote
Παλιό 22-12-2010, 14:52
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Μπααα, δεν είμαι και τόσο κακός. Εξαπατημένος κατά συρροήν είμαι και γω όπως και τόσοι άλλοι και ας ήμασταν συνεπέστατοι και τίμιοι μια ζωή...

Αυτοί οι αληταράδες μου αλλάξανε άρδην το κοινωνικό, οικογενειακό, επαγγελματικό status εν μια νυκτί, ενώ απαιτούσαν από εμένα να τους υπερασπίζω μέχρι "τελευταίας ρανίδος του αίματός μου"...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης