![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() οσους ζουν εις βαρος των αλλων ανετα... ![]() οχι για μενα,για το φουκαριαρη το γιο μου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οι συνάδελφοί σου που έκαναν κολεγιά με γιατρούς και έγραφαν και εκτελούσαν συνταγές πεθαμένων...είμαι σίγουρος ότι το έκαναν για να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν και να προικίσουν τα παιδιά τους... Γι' αυτό λοιπόν, μην σηκώνουμε έτσι εύκολα τη σημαία της Κάθαρσης... Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ένα ρημαγμένο και αποδομημένο από θεσμούς και αξίες κράτος,
πάντα θα βρεθεί ο απατεώνας φαρμακοποιός, ο επίορκος γιατρός, ο φοροκλέπτης επιχειρηματίας και το λαμόγιο ο λογιστής. Δυστυχώς οι ελαστικοποιημένες συνειδήσεις όλο και πληθαίνουν ενώ οι καθαρές χαρακτηρίζονται πλέον, τουλάχιστον γραφικές και αναχρονιστικές. . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() για τους αλλους,τους και καλα συναδελφους μου,αυτοι ειναι μετρημενοι και δεν αποτελουν τον κανονα!ειναι κατακριτεοι και δακτυλοδεικτουμενοι απο ολους τους υπολοιπους,γνωστοι στους φορεις και με πλατες στην κυβερνηση... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα προσθέσω και την πεποίθηση του Νεοέλληνα ότι το κράτος είναι κλέφτης, το κράτος από τη μεριά του θεωρεί το Νεοέλληνα κλέφτη. Υπάρχει σχέση αμοιβαίας δυσπιστίας. Σαν έμπορος που είσαι το γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Κάθε λίγο σου ζητούν να πληρώσεις περαιώσεις, σε θεωρεί de facto κλέφτη. Αυτό σε εκνευρίζει και σε βάζει στη λογική να κλέψεις. Ξέρεις ότι κι όλες τις αποδείξεις να κόψεις, να δηλώσεις όλα τα εισοδήματα και περιουσιακά σου στοιχεία, θα έρθει κάποια στιγμή το κράτος και θα πει, κ. Δημήτρη, δώσε άλλα 10.000 πχ. και κλείνουμε. Κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις, διότι ακόμη κι αν δεν έχεις κλέψει ούτε ευρώ, κάποιο λάθος θα υπάρχει στα βιβλία σου, κάποια ασυμφωνία στην αποθήκη σου. Το ελληνικό κράτος δε μας έχει πείσει, τι είπα ο άνθρωπος, ότι οι φόροι, άμεσοι κι έμμεσοι, που πληρώνουμε, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των παροχών του προς εμάς. Πληρώνεις τα δημοτικά τέλη και το πεζοδρόμιο έξω απο το μαγαζί σου είναι μιά παγίδα για τους πελάτες σου κι εσένα. Πληρώνεις για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τα έχεις συνέχεια έξω από την πόρτα σου. Κυκλοφορείς το όχημά σου κι ακόμα και το πιό ακριβό αμορτισέρ παραδίδει το πνεύμα πριν από την ώρα του. Στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο και το κάνεις υποχρεωτικά, διότι ξέρεις ότι χωρίς φροντιστήριο δε θα τα καταφέρει. Θα μπορούσα να γράψω κανένα σεντόνι, όπως όλοι μας άλλωστε. Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό είναι αποτυχημένο, στην πλειοψηφία του διεφθαρμένο. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο πολιτικό σύστημα. Χρειάζεται "μπουλντόζα", ολική ανατροπή του σκηνικού. Χρειαζόμαστε ανθρώπους ικανούς και πάνω απ'όλα ευσυνείδητους. Ο πέλεκυς του νόμου πρέπει να πέφτει βαρύς παντού, σε όλα τα κεφάλια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιστραφούν τα κλεμμένα, ούτε πρόκειται να μας χαριστεί το χρέος, αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με αυτούς. Ηρθε επιτέλους η ώρα η γενιά του Πολυτεχνείου να παροπλιστεί εκτός κάποιων εξαιρέσεων ίσως. Πολύ φοβάμαι όμως ότι κι η γενιά η δική μας, των 40+ έχει διαβρωθεί, με όποιον δάσκαλο καθίσεις.... Η κατάσταση είναι πραγματικά απογοητευτική. Δεν υπάρχει ο ηγέτης, ο εθνεγέρτης, αυτός που κρατά στο ένα χέρι τη ζυγαριά και στο άλλο τον πέλεκυ. Αφού έχουμε ούτως ή άλλως διεθνή έλεγχο, ας γίνει σωστά κι ολοκληρωτικά. Και πάλι τα συμφέροντα άλλων θα εξυπηρετήσουν. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Οσο όμως κλεινόμαστε στο μικρόκοσμό μας και τους αφήνουμε να συνεχίζουν, η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιό ζοφερή. Θα συνέχιζα, αλλά φωνάζει η Βίκυ ότι θα κρυώσει το φαγητό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() κι αυτο φαινεται απο το οτι δεν σκιζει αυτους που οντως κλεβουν,αλλα σκιζει ακομη περισσοτερο αυτους που ηδη πληρωνουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα ένα Δημήτρη μου. Ας αρχίσουμε από το πρώτο και βλέπουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντικαπνιστης παιδι μου,τι περιμενεις?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπααα, δεν είμαι και τόσο κακός. Εξαπατημένος κατά συρροήν είμαι και γω όπως και τόσοι άλλοι και ας ήμασταν συνεπέστατοι και τίμιοι μια ζωή...
Αυτοί οι αληταράδες μου αλλάξανε άρδην το κοινωνικό, οικογενειακό, επαγγελματικό status εν μια νυκτί, ενώ απαιτούσαν από εμένα να τους υπερασπίζω μέχρι "τελευταίας ρανίδος του αίματός μου"... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |