![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όλοι θέλουμε τον χρόνο μας.
Ένα παραπάνω εμείς, που έχουμε να ετοιμάσουμε και τις "γιάφκες" μας και να είσαι σίγουρος πως θα σε ανταγωνιστώ λυσσαλέα, από τη Λευκάδα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην σπαταλατε ενεργεια για τετοια πραγματα.
Παμε καμια βολτα στα βουνα να μας χτυπησει κρυος αερας! ![]() Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! Last edited by alx_k; 05-07-2013 at 16:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις μπήκα στο μαγαζί και το είδα...
Εγώ είμαι ο υπαίτιος. Προσπαθούσα να κάνω κάποια threads copy, και ενώ πάτησα copy, μου έκανε copy το post του Βασίλη και το άνοιξε σαν καινούργιο thread. Λόγω του ότι ήμουν εκτός μαγαζιού, από τηλέφωνο δεν μπορούσα να το διορθώσω άμεσα και εύκολα. Τηλεφώνησα αμέσως στον Δημήτρη (Arka), αλλά και αυτός ήταν απασχολημένος εκείνη την ώρα. Καθαρά τεχνικό θέμα. Γιατί ρε παιδιά ψάχνετε αφορμές για καυγά? Πραγματικά κάποιες φορές δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Τέλος πάντων... Για τα aρχiδια κλπ, απλά τα αντιπαρέρχομαι... ![]() Συγνώμη για την αναστάτωση. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πάντα τα είπα στα ίσα, καθαρά και ξάστερα!
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να φανταστώ και τα τεχνικά προβλήματα του φόρουμ καθώς και την αδυναμία τους να λυθούν. Ζητώ συγγνώμη και γι' αυτό! Δήλωσα ότι δεν επιθυμώ την συνέχεια του θέματος και ότι απέχω πλέον. Αν κρίνετε ότι είναι σωστό να συνεχίζετε τα σχόλια εν τη απουσία μου, συνεχίστε να το κάνετε! Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by nikos-x; 05-07-2013 at 22:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά αν δεν την κατέχετε την τεχνολογία μην ασχολείστε με αυτήν μέχρι να την μάθετε. Γίνονται χοντρές παρεξηγήσεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Υ.Γ. Μια που το καράβι θα βουλιάξει από ώρα σε ώρα, θα παρακαλούσα τους admins να με πετάξουν πρώτο στη θάλασσα. Ετσι θα μείνω και στην ιστορία... Last edited by LakisGS; 05-07-2013 at 23:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι έγινε ρε παιδιά; Διάβασα ΟΛΟ το θέμα
αλλά επειδή είμαι από το πρωΐ ξύπνιος με εργασία κτλ κάτι έχασα. Πως πήγε εκεί το θέμα με αναφορές από αλλού; Υπάρχει κάποιος να δώσει εξήγηση για το τι συμβαίνει; Ευχαριστώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έλεος ρε παιδιά κατιναριό το κάνετε το φορουμ...ολόκληροι άντρες είμαστε και 1/3 των ποστ γίνετε της κατίνας!!! Γιατί τι παίζει??? Σοβερευτείτε και μην ξεκατινιάζεστε συνεχώς!!!! Χαλάνε ποστ που είναι πολύ σημαντικά για κάποιους απο εμάς που θέλουμε να μπούνε να διαβάσουμε κάτι ουσιαστικό!!!! |
![]() |
|
|