![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aρα μια σειρα μοντελων, μια φιλοσοφια! Ειπα εγω πουθενα οτι ''.......μετα βιας''? ειπα....''110 μαχ σε οποιο μοντελο κι αν φοριεται''!!! Εννοουσα φυσικα μοντελα για καθημερινη χρηση και οχι ''ειδικης χρησης'' οπως το ΗΡ2!!!! Μονον το ΗΡ2 sport (ειδικης χρησης και οχι καθημερινης) βγαζει 131 ιππους αλλα με μια σειρα παρεμβασεεων!! Δες το http://www.bikez.com/motorcycles/bmw_hp2_sport_2008.php Γιατι αν παμε στο ''ειδικης χρησhς'' και στις εργοστασιακες παρεμβασεις=κιτ, τοVTR 1000SP2 endurance (με to κιτ No. 1 της χοντα) φτανει τα 160 φευγα άλογα!!!!! Mε το κιτ Νο.2 τα 180 φευγα και με το 3 περναει τα 200!! Αλλα και για το ΗΡ2 .....μην με παραμυθιαζεις....δεν μπορεις!!! 103 ιππους στις 7000 στρ και 11 κιλα ροπης στις 5500 βγαζει!! Δες το 2006 BMW HP2 Enduro specifications and pictures ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ????? οσο για το ''περισσευει ο εγωισμος και λειπει η ταπεινοφροσυνη'' δες τι γραφεις (..μεγιστη μπουρδα) και σε ποιον το γραφεις......σε εναν που δεν ξερεις προσωπικα ουτε φιλικες σχεσεις εχετε!!! Τοτε κοιταξου στον καθρεπτη και δες σε ποιον ''περισσεύει πλέον ο εγωισμός και λείπει η ταπεινοφροσύνη''!!!!! Και κατι άλλο αν θες να μου/μας πεις κατι αξιολογο σταματα να κοιτας τους πινακες ιπποδυναμης του καθε περιοδικου και τις καθε εταιρειας μοτοσυκλετων!! Δεν λενε παντα την αληθεια!!!! Last edited by GeorgeP; 19-09-2010 at 22:23. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι φιλαράκο ότι πεις. ο γιατρός είπε να λέμε ΝΑΙ
BMW Motorrad Hellas A.E. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να διαβαζεις και τα ''edit'' μου και να μην βιαζεσαι να απαντησεις!! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1.Εχεις αυτη την παιδικη αφελεια να υποτιμας τον συνομιλητη σου. Δεν βαριεσε ομως...λεγε οτι θες. ![]() ![]() ![]() 2.Μποξερ φοραει μονο η BMW....!! ταδε εφη GeorgeP δοκτορ της μηχανολόγιας ![]() Η Πορσε τι φοραει τοσες 10ετιες? Τα Σουμπαρου? Oi Alfa 33,145,146? Cιtroen GS 2CV? Ελα τωρα..... ![]() Το τι θα κανει η BMW ειναι καπελλο της,αλλα σιγουρα το καθε περιοδικακι δεν σχεδιαζει κινητηρες............. ![]() Παντως το περιοδικο πιθανολογει,δεν τεκμηριωνει το οτι ο μποξερ πεθανε,γραφει μονο κατι για υπερμεγεθη υγροψυκτο μποξερ.......οποτε μαλλον θα αποσυρθει.....μην κανεις την τριχα τριχια. ![]() Οι Βαυαροι ξερουν να πολεμανε μεχρι τελους και εγω τους πιστευω ![]() Θελω μονο να δω που θα κρυφτεις αν δεν πεθανει ο μποξερ.................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κατα τα άλλα ο ''γιατρος'' πρέπει να επανεκτιμησει την σταση του και να ξανακατσει στα θρανια!!!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 19-09-2010 at 22:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μονο αεροψυκτο πυ μνημονευεις ειναι το 2CV που σταματησε η παραγωγη του 10 χρόνια τωρα και οι Πορσε 911 του 1970!!! Οι τελευταιες ειναι υδροψυκτες 10ετιες τωρα πια!!! Παρόλα αυτα δεν τον υποτιμω, αλλα να βρισκω ακομα την υπομονη να τον μορφωνω σαν ''δοκτορ της μηχανολογιας'' που ειμαι!!!!!!!!!!! εχεις ελλειψεις πως να το κανουμε!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μην το γυρνας τωρα..............μιλησα για αεροψυκτο.. ![]() Δοκτωρ μηχανολογιας δεν εισαι-δοκτορ Βικιπιντιας εισαι... ![]() ![]() Αλλα σε παω,εχω ενα λογο για να ζω.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γεια σου συνονοματε.....
καλως ορισες στο φορουμ των gs και οχι μονο.... ![]() αν ηταν μονο αυτο που γραφω ανακριβες και ολα τα αλλα τεκμηριωμενα ![]() ![]() εγω βλεπω οτι το νημα,εχει γινει αφορμη να συσφιξουμε τις σχεσεις των 2 φορουμ,γιατι εχει πεσει συρμα οτι γινεται παρτυ με το θεμα ..... ![]() εγω θα χαιρομουν να συμμετεχεται και σε πιο σοβαρα θεματα απο ετουτο το μπαχαλο,γιατι σιγουρα εχουμε πολλα κοινα να μοιραστουμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν θα κατσω να αποδειξω οτι ''δεν γυρναω'' τιποτε!!!! Δεν θα κατσω να αποδειξω οτι ΔΕΝ μιλησες για αεροψυκτους αλλα για μποξερ γενικα παραθετωντας μοντελα με μποξερ μεν αλλα υδροψυκτα δε!!!! Το ποστ σου ειναι εκει για οους ενδιαφερονται!!! Διαβασε τι γραφεις και τι γραφω!! Μετα βγαλε τα συμπερασματα σου! Καταλαβαινω παρ΄όλα αυτα οτι τα σχοινια στην γωνια του ρινγκ ειναι......στενά!!!!!!!! Την νεκροκασα δεν την εβαλα εγω αλλα οι πιθανολογιες ολων αυτων (βλεπε λινκς) οι οποιοι ΜΙΛΑΝΕ με την BMW!!! Την ταφοπλακα θα βαλουν οι Ευρο 4....... αν δεν γινει υδροψυκτος πραγμα που δεν φαινεται να γινεται!!!! Οσο για το βικιπηντια Μανο μου τι θελεις να κανω? να αρχιζω να σκαναρω βιβλια για να σε πεισω? Πάνε τα βιβλια Μανο μου, ανηκουν στο χρονοντουλαπο της ιστοριας, τωρα τα βιβλια πασης φυσεως τα λενε..... Ιντερνετ!! Απο εκει διαβαζουν και οι μαθητες ολων των βαθμιδων, απο Δημοτικο μεχρι Πανεπιστημιακοι!! απο εκει αντλουν πληροφοριες και οι φτασμενοι επιστημονες ολων των ειδικοτητων!!! εξάλλου τα λεει τοσο ωραια και κατανοητα απο ολους το βικιπεντια που γιατι να σκαναρω? Θα παρω κανα βραβειο??? Last edited by GeorgeP; 19-09-2010 at 23:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στα σχοινια δεν με στριμωχνεις ευκολα-ειχα τον Κωσταρελο δασκαλο για κατι φεγγαρια. ![]() ![]() Ψαχνεις εδω,ψαχνεις εκει ποστ-παραθεση κτλ...εχεις αγχος. ![]() Εχω γραψει πολλες φορες πραγμαστα που εχουν και λαθη μεσα,αλλα το κανω γιατι μου αρεσει. Καλυτερα λαθος παρα το κυνηγι του Βικιπιντια. Εχω και 26 χρονια που εχω σηκωθει απο το θρανιο,τυχων λαθη μου συγχωρουνται πιστευω. ![]() Να σου πω και κατι για το τελος? Λιγοι ενδιαφερονται για αυτα που γραφουμε και ισως λιγοτεροι τα καταλαβαινουνε,οποτε παρτο λιγο πιο χαλαρα.. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 12:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 16:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 00:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 29-06-2009 23:48 |