![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο διαταυτα λοιπον,εστειλα το μεσημερι αυτο το mail στο louis,και περιμενω απαντηση... ![]() Dear Markus, in case we choose the freight forwarding business method,the invoice will be in my name?In the 250 euros,is VAT inclusive?How many days must we wait for the ordrer to arrive?With which courier company will arrive the package?If we choose the classic method, can you make 4 different shipings with 15 euros expenses each? Thank you for your answers!! Pantelidis Themistoklis
Last edited by Ακιs; 03-04-2012 at 19:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο τελος θα γινεις φιλαρακι με τον marcus...........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ψαχνω και νονο για την κορη μου.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και η ιδέα του Ευτυχάκου δεν είναι κακή...
Την δική μου παραγγελία, μπορώ να περιμένω, δεν καίγομαι... ![]() Εχω κι' αλλά παπούτσια ( τουλάχιστον ακόμη!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το βρήκα όλα οκ.
Τελικά πόσα χρήματα αντιστοιχούν στον καθένα ; Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το'χεις ρε μπαγασα, το'χεις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ έξυπνη κίνηση
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 15:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 22:11 |