![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάνο μου, μου δίνεις μεγάλη χαρά, που μπόρεσα να βάλω έστω ένα ελάχιστο λιθαράκι στο δύσκολο εγχείρημα σου!!! Από καρδιάς, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://faq.f650.com/FAQs/Photos/Tank...ns-4Sheets.jpg
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Από τον Φώτη (sid2011) και τον Βαγγέλη (Vagelis Gar)(Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών)Προσφορά Χειροποίητα Κάγκελα και Πλαϊνές Βαλίτσες Αλουμινίου για να μας μεταφέρεις πίσω όλες τις εικόνες, τα αρώματα, τις γεύσεις και τις μουσικές από αυτό το επικό ταξίδι. Με την ευχή όλα να εξελιχθούν όπως τα έχεις σχεδιάσει θα σου ευχηθούμε με τον δικό μας τρόπο να έχεις ένα υπέροχο ταξίδι
![]() Επικοινώνησε μαζί μας για τις λεπτομέριες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπραβο! Δεν εχω αλλα λογια μονο μεγαλη χαρα! Μαγκελανε εισαι πολυ τυχερος φιλε!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μπράβο κοπέλια, φοβερή προσφορά!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι σου είναι ρε παιδιά αυτό το FORUM τέτοια Αλληλεγγύη σπάνια την βρίσκεις Μπράβο παιδιά αξίζει ο Πάνος μας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επειδή θα χρειαστείτε πατρόν,
για να φτιάξετε κάγκελα & βαλίτσες του Πάνου, σας προσφέρω για όσο χρονικό διάστημα θα χρειαστείτε την μηχανή μου, ώστε να κάνετε τις κατασκευές σας & δοκιμές σας!!! (Ετσι και εσείς μπορείτε να έχετε χρόνο μπροστά σας, αλλά και ο Πάνος να μην πιεστεί να φέρει την μηχανή του στα Τρίκαλα) Βάλτε τους καφέδες και τσίπουρα, και ότι θέλετε από εμένα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|