![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
+1000 με τον τσοπάνη...
Τα επαγγέλματα που ΠΑΡΑΓΟΥΝ έχουν μέλλον. Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να παράγουμε τίποτα. Μόνο οι αγρότες είναι σε αυτή την κατηγορία και αντί το κράτος να τους βοηθάει και να τους ενισχύει, τους έχει βάλει στην άκρη. Απόδειξη, ότι παράγουμε το 1/3 της φέτας που καταναλώνουμε. Το υπόλοιπο το εισάγουμε και φυσικά, δεν μας αρκεί που έχει πάρει και ΠΟΠ. Όσο για τα μεροκάματα των αλοδαπών, σε μία μικρή περιοχή εδώ κοντά, την περίοδο Οκτώβριο 09 - Ιανουάριο 10, οι Αλβανοί εισέπραξαν από παραγωγούς, επίσημα γύρω στις 300.000 (τριακόσιες χιλιάδες) ευρώ. Οι δικοί μας Έλληνες, ήταν στο καφενείο για τσιπουράκι και διαμαρτύρονταν για την κρίση. Last edited by platon; 11-05-2010 at 01:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Κωνσταντίνε άνοιξες τρελή συζήτηση, ψάχνεις για ιδέες? Υπάρχει το ρητό που λέει έχει ο θεός … οπότε άσε το αύριο και να δούμε το σήμερα
Για μεθαύριο τώρα. Βρίσκουμε 1000 άτομα gsfotum και βάζουμε από 10.000€ σύνολο 100,000,000€ πιστεύω ότι φτάνουν για να χτίσουμε φυλακές (για να μας χωράνε όλους ) ή ότι άλλο θέλουμε και θα το πουλήσουμε στο ελληνικό κράτος για 500,000,000€. Οπότε κερδίζουμε 200.000.000€/1000 άτομα= 20.000 ο καθένας. τα άλλα 300.000.000 είναι ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ . Αυτά ισχύουν αλλά θέλουν ανοιχτόμυαλους ανθρώπους για να πραγματοποιηθούν![]() |
|
|
|||
|
|||
|
κυνηγός βουλευτών
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εεεε..., ειπες οτι εισαι λογιστης??? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σας πω....
Σαν έμπορος που είμαι θα μπορούσαμε να κάνουμε το εξής. Πες ότι είμαστε περίπου 1000 μέλη ενεργά. Θα μπορούσαμε όλοι να δηλώσουμε τι επάγγελμα κάνουμε, και να γίνουμε όλοι πελάτες στους υπόλοιπους... Δηλ. Εγώ που έχω καταστήμα πληροφορικής, να αγοράζετε από εμένα αυτά τα είδη, και μάλιστα σαν μέλοι, με κάποια έκπτωση. Εγώ να αγοράσω από κάποιον άλλον, π.χ ηλεκτρικές συσκευές ή τρόφιμα ή χαρτικά και πάει λέγοντας... Σκεφτείτε τι ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ και ΧΡΗΜΑΤΟΣ θα γίνει.... ![]() ![]() ΑΡΓΥΡΗΣ ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απο εμενα,δεν θα θελει να ψωνισει κανεις.........
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί το λες αυτό βρε Κώστα
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μαλλον κατι ξερει ο κοσμακης......!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα σας πάρουν την «αγελάδα» και θα σας πουλάνε το γάλα της... | zervas | Επικαιρότητα | 9 | 05-05-2010 20:34 |
| Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 23:24 |
| Help..θέλω την γνώμη σας! | kostasx | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 02-12-2009 22:08 |
| Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |
| 1250 gs την γνώμη σας!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-08-2009 12:39 |