![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον εβλεπα χθες να κανει δηλωσεις...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο ποτε εγινε θεσμος ο γιωργακης,ο κωστακης και τα αλλα λαμογια.....πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πιστεύω στην δημοκρατία..δεν πιστεύω στα "τζάκια" κ σε αυτούς που στο όνομα της με καταδυναστεύουν κ με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου θεωρώντας με άτομο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης κ πρόβατο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολύ αισιόδοξο σε κόβω μάστορα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν θα πέταγα παπούτσι σε κανένα από δαύτους γιατί:
α) Έχω δύο πόδια και μετά θα το πήγαινα κουτσό! β) Έχω πολύ λίγα παπούτσια στην γκαρνταρόμπα μου! γ) Κανένας δεν θα επιστρέψει το ΦΠΑ του παπουτσιού που έστειλα δώρο στον Κυβερνήτη αυτού του χάους (ούτως ή άλλως αυτός τα τρώει) δ) Υπάρχει η πιθανότητα να του άρεσε και να ζήταγε και το άλλο (ή και να του τα πετάω κατ΄ιδίαν) ![]() ![]() ![]() ![]() Συγνώμη αλλά η γελοιότητα της υπόθεσης οφείλεται κυρίως στους συντελεστές της! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σωστος.......... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 11:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 03:32 |