![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
H ανεργία σε ωριμάζει..........
|
|
|
|||
|
|||
|
σωστο και αυτο.....λες να ωριμασουν και αλλοι;;;;
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι είχε θέσει το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας σε Έλληνα πρωθυπουργό, o οποίος τού απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα «γιατί κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα». Ο κ Σημίτης, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε στη ΝΕΤ, έκανε λόγο για ανοησίες.
Αναλυτικά, η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού: «Πρόκειται για ανοησίες. Επί των ημερών μου η χώρα είχε ανάπτυξη με ρυθμό 5% και έλλειμμα 4%. Δεν είχα κανένα λόγο και δεν θα δεχόμουν καμία συζήτηση αν η χώρα μου ήταν διεφθαρμένη ή όχι». Εν τω μεταξύ, άμεση υπήρξε και η αντίδραση συνεργατών του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι σημείωναν: «Φυσικά και ο κ. Καραμανλής ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Όσοι επιχειρούν να του αποδώσουν τέτοια λόγο, ένα σκοπό έχουν, τον αποπροσανατολισμό». τους θιχτηκε ο εγωισμος.....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Nικο, πραγματικα θα ηθελα να σου απαντησω παραγραφο-παραγραφο αλαλ εχοω κουραστει απο το να γραφω τα ιδια και τα ιδια!!!! Θα αρκεστω σε 2-3 πραγματακια μονον για να ξεκαθαρισω οτι οτι ελεγα το ξαναλεω και το πιστευω!!! Οταν λεω ''στον πατο και ολα απο την αρχη'' ναι εννοω αναδιαρθρωση ¨η πτωχευση!!! Μη σου φαινεται παραξενο!! Αλλα πότε και γιατι? Ναι λοιπόν ειμαι υπερμαχος των μετρων, ναι ειμαι υπερμαχος της ιδεας της απελευθερωσης κλειστων επαγγελματων, ναι υποστηριζω την ιδεα ο Δ. Υπάλληλος να μην αμοιβεται με τοσα που αμοιβεται τα οποια διεκδικησε μεσα απο απεργιες και τσαμπουκαδες....... ναι σε ολα αυτα!!!! Αλλα....., οταν αυτοι οι οποιοι εφεραν την χωρα αυτη σε αυτο το σημειο, ειτε λεγονται πολιτικοι, ειτε πολιτες συνεχιζουν την αφαιμαξη, οι πολιτικοι με μιζες και οι πολιτες με το να μη θελουν να καταλαβουν τι περναει αυτη η χωρα κοιτωντας μονον την παρτι τους και καταβαινοντας σε απεργιες ζημιωνοντας εκ νεου αυτην την χωρα.... τοτε ΝΑΙ στην αναδιαρθρωση, ΝΑΙ στην πτωχευση, ΝΑΙ στον πατο!!!! Μονον ετσι θα καταλαβουν καποιοι πολιτες, συνδικαλιστες, πολιτικοι οτι ο πάτος ειναι πολυ χειροτερος απο αυτο που περναμε τωρα!!!!!!!!!!!!! οταν πουνε το ψωμι ψωμακι, οταν χασουν τις καταθεσεις τους λογω αναδιαρθρωσης, οταν τους επιβληθει να ζουνε με 800ε τον μηνα μεσω Κυβερνητικου δελτιου (βλεπε Αργεντινη πριν 15 χρονια η οποια σημερα εχει αναπτυξη 11% τον δευτερο μεγαλυτερο δεικτη αναπτυξης μετα την Κινα), οταν ο τραμπουκικος συνδυκαλισμος (ειδες τις εγινε προχθες στο συνεδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ? Θυμασαι τι ειχε γινει πριν 2 χρονια στην ΔΕΗ οταν ο τοτε προεδρος της αθανασόπουλος ειχε εξαγγείλει προγραμμα απεξαρτησης απο τον λιγνιτη και μεταβαση στις ανανεωσιμες πηγες ενεργειας??? Ορμισαν οι συνδικαλιστες στο γραφεριο του να τον λυντσαρουν!! Ομως απο την μη μεταβαση στις ανανεωσιμες πηγες ενεργειας ερχονται αυξησεις στα τιμολογια της ΔΕΗ απο τον Ιανουαριο του 2011 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ 800,000,000ε ΛΟΓΩ ΡΥΠΑΝΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη αυξανονται τα τιμολογια για να διατηρησει η δεη το δικαιωμα της να ρυπαινει!! αντε εξηγα το πως και το γιατι στην Πτολεμαιδα και τους κατοικους της)..... οταν δηλαδη δεν θα εχει κανεις στον ηλιο μοιρα τοτε να δουμε ποτε ηταν καλλυτερα και τοτε θα δουμε τι επρεπε να ειχαμε κανει και δεν το καναμε!! Οσον αφορα το ελλειμα, δεν αυξηθηκε.......μειωθηκε!! αν θελεις να σου βαλω και τις σχετικες παραθεσεις αλλα καποιοι μου την λενε γιαυτες ζητωντας............ φωτογραφιες!!!!!!!! Στα υπολοιπα (ανεργια, αναπτυξη κ.λ.π.) εχεις δικιο....αλλα βιαζεσαι!!!! Τον Ιανουαριο του '10 μαθαμε για ελλειμα 13% αντι του 7% και τον Απριλιο του ιδιου ετους μπηκαμε στο ΔΝΤ. τι αναπτυξη περιμενεις σε 6 μηνες ''πολεμου''????? Τελος, για το λεφτα υπαρχουν, θα εχεις διαβασει την αποψη μου στο σχετικο νημα ( http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-42/%CE%95%CE%9E%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%97-12995/index6.html μηνυμα 54). Μετα αναρωτησου γιατι μεχρι σημερα υπαρχουν ελληνες πολιτες που πληρωνουμε το γαλα ΦΑΓΕ 1, 5ε και το γιαουρτι ΦΑΓΕ 2,70 την τριαδα των 150 γραμ. οταν τα ιδια στην γερμανια κοστιζουν απο 30-40% φτηνοτερα!! Τοτε θα ανακαλυψεις οτι και τα δυο παραγονται συσκευαζονται στην......Γερμανια!!!!! και γιατι δεν παιρνουμε τοτε το άλλο το γερμανικο γαλα που στοιχιζει 0,80ε? διοτι λεει δεν ειναι το ιδιο γάλα!! ακουσον-ακουσον!!! Γιατι νομιζεις οτι σημερα εχεις μοτοσυκλετα 20000ε, την οποια συντηρεις, την ταξιδευεις, πληρωνεις τελη κυκλοφοριας, πληρωνεις την βενζινη 1,50ε κ.λ.π. Απαντηση και στα δυο παραπανω: διοτι λεφτα υπαρχουν και τα ξοδευουμε!!! Σημερα φιλε Νικο ειμασταν στο Ξυλοκαστρο, 30+ μοτοσυκλετες των 20000ε+ η καθε μια, οι οποιες πληρωνουν ολα τα παραπανω και για την σημερον πληρωσαν 30ε βενζινη η καθεμια (οταν περυσι ηθελαν 15-20), 20ε το ατομο για φαγητο και 5ε ο καθε αναβατης για καφε!! Λιγα ειναι? Αν δεν υπηρχαν λεφτα πιστευεις οτι θα ξοδευοντουσαν αυτα τα 55ε απο καθε αναβατη??? Και ομως γκρινιαζουμε, και ομως λεμε οτι πιναμε!!! για να δεις ποσο βλακας ειναι ο Ελληνας, και τελειωνω με αυτο, αρκουσε για 10 ημερες να μην:
Για να δεις ποσο βλακες ειμαστε και ποσα λεφτα υπαρχουν που δεν μας ενδιαφερει το τι θα ξοδεψουμε και ποσο παραλογες αυξησεις πληρωνουμε ακομα και εν μεσω αυτης της κρισης!!! Αρκει εμεις να 'μαστε καλα!!! Αν ομως βαρεσουμε πτωχευση τοτε θα καταλαβουμε την βλακεια μας να γκρινιαζουμε, να σηκωνουμε τις μπαρες στα διοδια με τσαμπουκα κ.λ.π., κ.λ.π. Ελπιζω να καταλαβες γιατι λεω ''στον πατο και ακομα παρακατω''!!! Τέλος, ναι ειμαι αισιοδοξος, ναι πιστευω οτι θα βγουμε απο αυτην την κατασταση νικητες! Αλλωστε αυτη ειναι και ηφυση μου, ο χαρακτηρας μου, ειμαι αισιοδοξος!!!!!!! Σημ. στο εξωτερικο τετοια 10ημερα συνεβαιναν και συμβαινουν, και χωρις να τους το πει κανενας των καταναλωτων ¨η να τους παροτρυνει καποιος, καθε φορα που αναγγελοταν π.χ. αυξηση στο γαλα/κρεας!! Και οι εμποροι/παραγωγοι/βιομηχανοι ανεκρουαν πριμα!!!! Last edited by GeorgeP; 10-10-2010 at 22:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Σε δελτίο ειδήσεων, είπαν το 'ονομα του πρωθυπουργού που είπε ότι κυβερνά τέτοια χώρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν εχεις κατι εγκυρο στειλε μου το με ΠΜ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
διαβασε τις πρωινες εφημεριδες.τον καρφωσαν δυο ![]() ο κοσμος το χει τουμπανο.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η δηλωση του ανεκδιηγητου Γιουνκερ εγινε το 2010 και αναφεροταν σε πρωην πρωθυπουργο και οχι σε εν ενεργεια!!! αυτο ειναι το πρωτο!! Το δευτερο ειναι η ιδια η δηλωση του....''......ότι από το 2008 είχα προειδοποιήσει «έλληνα πρώην πρωθυπουργό» πως η Ελλάδα εισέρχεται σε φάση υψηλού κινδύνου εξαιτίας των προβλημάτων της οικονομίας της ο οποιος μου απαντησε οτι <<κυβερνω μια διεφθαρμενη χωρα>>.'' Το 2008 ηταν άλλος πρωθυπουργος ο οποιος ''κυβερνουσε μια διεφθαρμενη χωρα'' και ο οποιος τον Οκτωμβριο του 2010 που εγινε η δηλωση Γιουνκερ-μαν ειναι πια πρωην πρωθυπουργος!!!!! Γιαυτο προσοχη του τι λενε και του τι γραφουν οι εφημεριδες και ειδικα οι φυλλαδες των 1000 φιλων την ημερα οι οποιες επιχορηγουνται και χρωστανε την λειτουργια τους εξολοκληρου στα κομματα!!! Εδω δεν τολμησε κανεις άλλος να πει ονομα και τολμήσαν αυτες οι δύο μονον!!! Ελεος!!! Κατσε να ακουστει η ηχογραφημενη συνεντευξη και μετα ....μιλαμε!!!!! Αλλα οποιος και να το ειπε, ειπε κατι που δεν ξεραμε? που ειναι το μεμπτον??? Να σου πω εγω που ειναι το μεμπτον??? το μεμπτον ειναι που ενω ηξερε απο το 2008 αλλα και πιο πριν και δηλωνε μαλιστα οτι ηξερε δεν εκανε τιποτε για να το αποφυγει "η τελος παντων να μειωσει τις οποιες επιπτωσεις!!!!! Ξερεις γιατι? διοτι φοβοταν το μαμημενο πολιτικο κοστος και διοτι ολοι οι παρατρεχαμενοι γυρω του ηθελαν να ξαναεκλεγουν!!!!!!!!!!! Κι ετσι επεσε ο κληρος σε άλλον να βγαλει τα φιδια απο τις τρυπες τους!!! Ξερεις τι άλλο βλεπω στο ποστ σου αγαπητε τσοπανη? βλέπω εμπαθεια στο προσωπο καποιου που κληθηκε να κυβερνησει μια χωρα χρεωκοπημενη και ο οποιος το μονο μεμπτο του ειναι η συγγενεια του με εναν άλλον ''μισητο'' απο πολλους......τον πατερα του!!! Βλέπω ακομη οτι δεν θελουμε αυτη η χωρα να αλλαξει, αν ειναι αυτο δυνατον, διοτι για πρωτη φορα μας ενοχλουν την βολεψια μας!!!! Οσο και αναγκη να ειναι αυτο απλα δεν θελουμε να το δουμε! Σε αυτο το σημειο σου παραθετω την χρεωκοπια της Αργεντινης. Σε αυτο το σαιτ θα βρεις ολα τα στοιχεια τα οποια ειναι τοσο μα τοοοοσο ομοια με τα δικα μας!! θα δεις ποσο κοντα φτασαμε κι εμεις στην χρεωκοπια αλαλ το κυριοτερο θα μαθεις πως μεσα σε 8 χρονια αυτη η χωρα ανεκαμψε και σημερα εχει 11% αναπτυξη! την δευτερη στον κοσμο μετα την Κινα!!! θα μαθεις ομως και ποσο υπεφερε μεχρι σημερα!!! Διαβασε τα ''ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ'' και το ''Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ'' αν βαριεσε να το πιασεις απο την αρχη! . Δεν πειραζει, εσυ την εκανες και καλα εκανες, οπως άλλωστε την εκανε και ενας άλλος και μαλιστα Πρωθυπουργος, οπως την εκαναν και τοσοι άλλοι αρνουμενοι να παλεψουν σε αυτην την αρενα της δικιας τους χωρας αλλα πηγαινοντας σε μιαν αλλη, η οποια ειναι κιαυτη στο ΔΝΤ (Ρουμανια) ¨η προκειται να μπει (Βουλγαρια). η Αλβανια.....καλομελετα κι ερχεται!!! Αυτο αλλοι το λενε ''δραπετευση'' αλλοι το λενε ''δειλιασμα'' και άλλοι το λενε ''εξυπναδα''!!! Μονο που θα ηθελα να ξερω αν παρειστατο αναγκη να πανε ολοι αυτοι οι ''δραπετοδειλοιεξυπνοι'' να πολεμησουν εναν εχθρο π.χ. τον τουρκο (δεν εχουμε κι αλλον) τι θα εκαναν!!!!!! Θα την ''εκαναν'' πάλι ¨η θα ετρεχαν πρωτοι να καταταγουν???? |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητέ Γιώργο,
ο tsompanis με το post του των 12 λέξεων και της μιάμιση γραμμής, ούτε εμπάθεια ούτε τίποτα άλλο δείχνει. Οι προσωπικές επιλογές του καθενός μας και δη οι επαγγελματικές, είναι απολύτως σεβαστές και μή επιδεχόμενες σχολιασμού. Αν αρχίσουμε να κριτικάρουμε μεταξύ μας τις (επαναλαμβάνω) προσωπικές επιλογές μας, θα χάσουμε όχι μόνον την μπάλα αλλά και ολόκληρο το γήπεδο! . |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε χώρα με τα προβλήματά της | Carduelis | Υγεία | 0 | 14-02-2010 22:58 |
| Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 15:56 |