![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε αυτοκινητο μου ειχε πεταξει το κορδονι ![]() Ειδικα σε μεγαλες ταχυτητες και φορτωμενο (που το λαστιχο παραμορφωνει) δεν ειναι να το εμπιστευεσαι ![]() Απο τιμη καλα σου πηρε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα είπαν οι προλαλήσαντες. Μακαρόνι ή κορδόνι = πρόχειρο για να φύγεις
Εσωτερικό μπάλωμα σε θέρμανση και πίεση = πολύ πιό μόνιμο και για μεγάλες αποστάσεις. Η Τιμή είναι λογικότατη. |
|
|||
|
|||
![]()
η τιμη ειναι κλεψιμο κανονικο..........μια ροδα βγαινει,οχι κινητηρας, ελεος, 15-25 ευρω τα κλεφταρια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() στο μηχανάκι έχω στό πίσω λάστιχο μακαρόνι πολύ καιρό. με πολλά χλμ στο κοντέρ, 160 - 180. όλα μια χαρά. έχω και ένα άλλο γρήγορο αυτοκίνητο. και πάλι με μακαρόνι. με περισσότερα χλμ στο κοντέρ. >200.εδώ το λάστιχο είναι €480. όλα μια χαρά. πάντα μακαρονάκια έβαζα, τί να κάνω... είμαι μακαρονάς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() μου ανοιξατε την ορεξη.....με την κουβεντα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ από πέρισυ μακαρόνι έβαλα.Τώρα έχω 13.000 κμ και δεν έχω πρόβλημα.Ούτε χάνει ούτε τπτ. Όταν με έπιασε το λάστιχο είχα 500 κμ.Τι να έκανα ;;;Να άλλαζα καινούριο λάστιχο;;;; ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 102 | 05-10-2011 21:17 |
χρονια πολλα | athaneco | Καλώς ήλθατε | 13 | 07-01-2010 13:11 |
Χρονια πολλα Ηλια (iliask75) | wolferin | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 20-11-2009 11:35 |
χρονια πολλα fanisgs | giorgos_gs | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 28-08-2009 11:12 |
Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 13:28 |