![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα και εγω μιας και την εκανακοπανα τελευταια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το πιο καθοριστικο σημειο ηταν η αποβολη του μανωλα......δεν εχω ξαναδει τετοια κοκκινη
![]() ο παοκ,ηταν πολυ καλυτερος απο την αεκ,αλλα οι τυποι σαν τον κάκο....ειναι επιστημονες ![]() ![]() ασχετο με τον καφε.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πουλήσει πολύ η Αμστελ και η Χαινεκεν την Τρίτη....Παιδιά εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω, έχω παράδοση πετρελαίου σε χώρους υπό κατάληψη και πρέπει να πάω και σε μια βιοτεχνία να πάρω και κάλτσες, μπορει να με πάει μέχρι το πρωί της Τετάρτης..Και Τετάρτη πρέπει να συντονίσω κάτι έργα κατεδάφισης...Ξέρετε μωρέ, κάθε χρόνο γίνεται πρόβα αλλά φέτος μάλλον θα γίνει....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλό καφέ παίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα διπλός ....
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα!! Κ αμα πεινατε μετα εχει ανοιξει φιλος στο μοσχατο κρητικο ρακαδικο ((ομηρου&σωκρατους γωνια. Μοσχατο. Ονοματι τα μπεγιρια!!!) οποιος εχει λιγουρες ας μην ντραπει κ να το φωναξει!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και καλιτσουνακια κ οτι γουσταρεις!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καφές της Τετάρτης στην "Αίγλη" Ζαππείου, από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 18-10-2010 10:20 |
Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 155 | 24-09-2010 16:00 |
Ο καφές της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2010, μετακομίζει στην θάλασσα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 121 | 04-06-2010 14:47 |
O Βασίλης Ορφανός στον καφέ της Τετάρτης 5/5/10! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 79 | 10-05-2010 15:24 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |