![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Φιλαράκια, ειδικά για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ο καθιερωμένος εβδομαδιαίος μας καφές, δεν θα γίνει στην Αίγλη Ζαππείου, αλλά στο ![]() στην Μαρίνα Αλίμου! ![]() Στο γνωστό πλέον από τις καλοκαιρινές μας συναντήσεις, ![]() την ώρα την γνωστή, στις 20:00!!! Σας περιμένουμε, λόγω της αργίας, μαζί με τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας!!! .
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα... άνευ γυνής και τέκνου...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έτσι κάντε μου ενέσεις .........αααααααααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() Τέλος πάντων καλά να περάσετε . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη τα είχαμε πει αλλά προέκυψε μια μεγάλη υποχρέωση και θα πρέπει να πάω στην δροσιά(αν πάω και εκεί λόγω της 17 Νοέμβρη), αν προλαβαίνουμε θα προσπαθήσουμε να έρθουμε.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() γιατι ρε φιλαρακι μου το χαλας.....
![]() θα πετουσα τις πετρες μου,θα εσπαγα τις τζαμαριες,θα εκαιγα και κανενα αυτοκινητο.......και μετα θα επινα το καφεδακι μου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α-χα...... Αλιμο,ε?
![]() Αν δεν βρεχει θα ερθουμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα...και εγώ, εκτός απροόπτου φυσικά,
Ωραία πάντως η εναλλαγή προς παραλία μεριά, αφού ετσι και αλλιώς δε λέει να χειμωνιάσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παιδιά,εγώ μάλλον δεν θα έχω τη μηχανή
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καφές της Τετάρτης στην "Αίγλη" Ζαππείου, από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 18-10-2010 10:20 |
Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 155 | 24-09-2010 16:00 |
Ο καφές της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2010, μετακομίζει στην θάλασσα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 121 | 04-06-2010 14:47 |
O Βασίλης Ορφανός στον καφέ της Τετάρτης 5/5/10! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 79 | 10-05-2010 15:24 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |