![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δεν είναι διαφήμιση του Παναγιωτόπουλου, είναι διαφήμιση της Ελληνικης κουλτουρας φίλε μου, να τους στείλεις mail εξηγώντας τι σου είπε ο άρχοντας...
Περαστικά σας Γερμανοί.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είπα θα το κανω και θα σας στειλω απαντησεις, αν απαντησουν
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στον κυρ Αντώνη!
Ξέρει να ικανοποιεί τους πελάτες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ανθρωπος δεν χρειαζεται διαφημιση.
Ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου. Μολις το παρουμε χαμπαρι θα τελειωσουν τα βασανα. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει :
1. Για ποιά βίδα μιλάμε.... ![]() 2. Πώς είναι δυνατό να σπάει μία βίδα που συγκρατεί την δαγκάνα ή τέλος πάντων μεταφέρει υγρά σε αυτή;;; .... ![]() 3. Πως έσπασε ;;;;; μόνη της ;;;, ήταν "κολλημένη"; την ζορίσε κάποιος;;(εσύ ![]() Νομίζω ότι το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και μία καλύτερη ενημέρωση θα βοηθούσε άλλους να γλυτώσουν από ταλαιπωρία ή και χειρότερα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και καμία άλλη συντήρηση. Τέτοιο σπάσιμο είναι σπάνια βλάβη σε οχήματα και ειδικά σε - σχετικά - καινούργια δαγκάνα που δεν έχει προλάβει να υποστεί διαβρώσεις και "κολλήματα". Πάντως βάλτε καλά στο μυαλό σας!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ!!!!! Άναψε κανένα κεράκι...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και μάλιστα να έχει και απώλεια υγρών.... ![]() Last edited by frits; 29-11-2010 at 23:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειναι δηλαδη μια φυσιολογικη/αναγκαια "απωλεια"!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Nα'ταν μονο αυτο........!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εντάξει Νίκο το πιάσα, για να ανακεφαλαιώσουμε όμως, αν έχω καταλάβει καλά μιλάμε για τον πείρο που συγκρατεί τα τακάκια στην θέση τους ; Πως είναι δυνατόν να σπάσει αυτός λόγω χρήσης ; ή όποια άλλη βίδα- πείρος πάνω στην δαγκάνα; Και μιας και μόλις διάβασα και το ποστ του GeorgeP, να το ρωτήσω αλλιώς !! Είναι δυνατόν να σπάσει από την χρήση ; ή μιλάμε για "ανθρώπινο" λάθος αυτού που πήγε να αλλάξει τα τακάκια.. Last edited by frits; 29-11-2010 at 23:44. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 10:31 |
Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 300 | 24-12-2010 14:01 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 18:58 |
1200 gs Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 11-07-2010 11:42 |