![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σου Σταυροτενερε........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είστε τώρα σοβαροί άνθρωποι frits και gsmaniac;!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λείπει ο Ντινόπουλος και έπιασες εμένα..;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ποιο ποιητικό πόστ που διάβασα από σένα Σταύρο, είναι αυτό που αφορά την οδηγική σου εμπειρία με ΚΤΜ...... Τυχαίο????? Δε νομίζω.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σκέτη πρέζα σας λέω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιας και ειχα και GS και 950 (Adventure και τωρα Super Enduro) να πω την γνωμη λεγοντας απλα μια φραση: "Το GS ειναι σαν την συζυγο και το ΚΤΜ σαν την ερωμενη" Οποιος καταλαβε, καταλαβε τωρα...! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα συμπληρωσω βεβαια εδω οτι στο τελος, ολοι καταληγουν στην συζυγο. Οποτε, παλι, οποιος καταλαβε, καταλαβε...! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Ηλία με πρόλαβες!!
![]() Να το θέσω διαφορετικά... Αν δεν έχεις συνεπιβάτη ---> ΚΤΜ 990R(και φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς!) Αν έχεις (ή όταν αποκτήσεις) ---> BMW R1200GS... Απλά πράγματα... υ.γ. Αν έχεις και εγγόνια.. ----> BMW RT... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ, το χοντρυνες τωρα εσυ πολυ. Παντως ο καημος μου ειναι παλι,καποτε,να ξαναποκτησω ενα GS. Καλα τα ΚΤΜ για ολα αυτα που ανεφεραν οι παραπανω, αλλα το bmw ειναι bmw, πως να το κανουμε...! ΥΓ. Και δεν εχω το R, εχω το Super Enduro. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 1200 GS Adventure | PapaSouzas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 09-04-2011 13:18 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
GS 1200 Adventure | spirositea | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 15-09-2010 00:18 |
R 1200 GS ADVENTURE | Benjamako | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 13-01-2010 16:55 |
BMW R 1200 GS Adventure. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-05-2009 14:50 |