GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-01-2011, 19:13
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Τζαβαρας vs MEGA

[QUOTE=GeorgeP;297671]Mε συγχωρεις που ειπα 25% (και οχι 35%) αντι του ορθου 22,6%!!!!!!

δεν ειπες ομως 10-11.5% που ειναι το πραγματικο...

Ενω οι υπολοιποι με εμπορικες επιχειρησεις δεν εχουν τετοια εξοδα γιατι δεν εχουν μαγαζια αλλα........στάνες!!!!!!

αν δε μπορεις να καταλαβεις οτι το φαρμακευτικο επαγγελμα δεν ειναι "μαγαζι" αλλα επιστημη και ως τετοιο αντιμετωπιζεται σε ολη την ευρωπη...προβλημα σου!

Το ιδιο και ολοι οι εμποροι στην Ελλαδα οι οποιοι δενε χουν εγγυημενο (νομοθτικα) ποσοστο κερδους 22.5%. Οι περισσοτεροι εμποροι πανε για ενα 5% (υπαρχει κι εδω μεσα τετοιος που με τζιρους εκατομμυριων ευρο τον χρονο του μενει ενα 1000κακι αντε 1500ρικακι) για να ζησει κι αυτος!!

το φαρμακο πανευρωπαικα ειναι διατιμημενο ειδος και η διακινηση του προστατευεται θεσμικα ετσι ωστε να αποφευγονται φαινομενα αισχροκερδιας...
και επειδη δε φαινεται να το χεις καταλαβει σου ξαναλεω οτι δεν ειμαι εμπορος αλλα επιστημονας...

Απολυτως!!!!!! οπως κι εσυ ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν απευθυνεσαι σε ηλιθιους!!! Και δεν μιλω μονον για μενα μιας και μας διαβαζουν πολλοι επαγγελματιες εμποροι μελη του φορουμ!!

εχουν τη νοημοσυνη να καταλαβουν την ιδιαιτεροτητα καθε επαγγελματος και οτι δεν μπαινουν ολο στο ιδιο τσουβαλι...

Η ''μπαρουφα'' οταν τεκμηριωνεται αποτελει μπουμερανγκ και οπλο!! Κι επειδη την ''μπαρουφα'' μου την τεκμηριωσα θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η επαγγελματικη διαφορα του φαρμακοποιου απο τον εμπορο που πουλαει π.χ. ρουχα βασει της οποιας θα πρέπει ο πρωτος να εχει εγγυημενο κερδος 22,5% ενω ο δευτερος οχι!!!

σου απαντησα παραπανω...
θα συμπληρωσω οτι στο κερδος περιλαμβανεται και η επιστημονικη συμβουλη την οποια απο οτι φαινεται εσυ σνομπαρεις αλλα ευτυχως εκτιμα η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων...
αν εσυ εξακολουθεις να συγκρινεις τα ρουχα με τα φαρμακα...
να μη μιλησουμε για το στοκ που πρεπει να εχει ενα φαρμακειο για να μπορεσει να λειτουργησει...πιστεψε με καμια σχεση με τα μαγαζια ρουχων και αλλα εμπορικα καταστηματα...
Και για να τελειωνουμε διοτι δεν μπορω να απαντω στον καθε φιλο που δεν πιστευει τους δημοσιογραφους αλαλ πιστευει τους συνδικαλιστες (εδω γελαμε) και τις μπαρουφες τους, πες μου ρε Κωστα πια η διαφορα σας απο τον....

δεν ακουω κανεναν συνδικαλιστη φιλε,βλεπω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι και μιλαω για πραγματα που ζω εγω ο ιδιος...
για το επαγγελμα μου επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανω!
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 19:27
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Ωχχχχ.....Ντινοπουλος P
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 19:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

[quote=ntinopoulos;297697]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Mε συγχωρεις που ειπα 25% (και οχι 35%) αντι του ορθου 22,6%!!!!!!

δεν ειπες ομως 10-11.5% που ειναι το πραγματικο...

Ενω οι υπολοιποι με εμπορικες επιχειρησεις δεν εχουν τετοια εξοδα γιατι δεν εχουν μαγαζια αλλα........στάνες!!!!!!

αν δε μπορεις να καταλαβεις οτι το φαρμακευτικο επαγγελμα δεν ειναι "μαγαζι" αλλα επιστημη και ως τετοιο αντιμετωπιζεται σε ολη την ευρωπη...προβλημα σου!

Το ιδιο και ολοι οι εμποροι στην Ελλαδα οι οποιοι δενε χουν εγγυημενο (νομοθτικα) ποσοστο κερδους 22.5%. Οι περισσοτεροι εμποροι πανε για ενα 5% (υπαρχει κι εδω μεσα τετοιος που με τζιρους εκατομμυριων ευρο τον χρονο του μενει ενα 1000κακι αντε 1500ρικακι) για να ζησει κι αυτος!!

το φαρμακο πανευρωπαικα ειναι διατιμημενο ειδος και η διακινηση του προστατευεται θεσμικα ετσι ωστε να αποφευγονται φαινομενα αισχροκερδιας...
και επειδη δε φαινεται να το χεις καταλαβει σου ξαναλεω οτι δεν ειμαι εμπορος αλλα επιστημονας...

Απολυτως!!!!!! οπως κι εσυ ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν απευθυνεσαι σε ηλιθιους!!! Και δεν μιλω μονον για μενα μιας και μας διαβαζουν πολλοι επαγγελματιες εμποροι μελη του φορουμ!!

εχουν τη νοημοσυνη να καταλαβουν την ιδιαιτεροτητα καθε επαγγελματος και οτι δεν μπαινουν ολο στο ιδιο τσουβαλι...

Η ''μπαρουφα'' οταν τεκμηριωνεται αποτελει μπουμερανγκ και οπλο!! Κι επειδη την ''μπαρουφα'' μου την τεκμηριωσα θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η επαγγελματικη διαφορα του φαρμακοποιου απο τον εμπορο που πουλαει π.χ. ρουχα βασει της οποιας θα πρέπει ο πρωτος να εχει εγγυημενο κερδος 22,5% ενω ο δευτερος οχι!!!

σου απαντησα παραπανω...
θα συμπληρωσω οτι στο κερδος περιλαμβανεται και η επιστημονικη συμβουλη την οποια απο οτι φαινεται εσυ σνομπαρεις αλλα ευτυχως εκτιμα η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων...
αν εσυ εξακολουθεις να συγκρινεις τα ρουχα με τα φαρμακα...
να μη μιλησουμε για το στοκ που πρεπει να εχει ενα φαρμακειο για να μπορεσει να λειτουργησει...πιστεψε με καμια σχεση με τα μαγαζια ρουχων και αλλα εμπορικα καταστηματα...
Και για να τελειωνουμε διοτι δεν μπορω να απαντω στον καθε φιλο που δεν πιστευει τους δημοσιογραφους αλαλ πιστευει τους συνδικαλιστες (εδω γελαμε) και τις μπαρουφες τους, πες μου ρε Κωστα πια η διαφορα σας απο τον....

δεν ακουω κανεναν συνδικαλιστη φιλε,βλεπω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι και μιλαω για πραγματα που ζω εγω ο ιδιος...
για το επαγγελμα μου επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανω!

Οπως νομιζεις Κωσταντινε, οπως νομιζεις!!!!
Θα μπορουσα να γραψω σεντονι αλλα πρωτον το νημα δεν ειανι για τα φαρμακεια και δευτερον δεν θελω να χαλασει η φιλικη μας σχεση. Οπως και να το κανεις αυτα τα θεματα αν δεν υπαρχει η ψυχραιμια να τα δεις καταματα τοτε οτι αντιθετο ακους στρεφεσαι εναντιον του λεγοντα αυτα!!!!
Αλλα μην ονειρευεσαι φιλε μου, οπως εγω δεν πιστευα οτι θα βρεθω ποτε στην ανεργια και βρεθηκα ετσι κι εσυ μην εχεις αυταπατες οτι τα ταχι δεν θα συνεχισουν να ειναι οπως ηταν, οι μηχανικοι, δικηγοροι, φορτηγατζηδες κ.λ.π. το ιδιο, ετσι και το φαρμακειο σε 15-20 ημερες θα ειναι τελειως αλλιως οσο και να μην το θες!

Καλως? Κακως?
Για μενα....... καλως κι ευτυχως!!!!!

Σημ. αντε τωρα γιναμε οχτροι!!!!!

Last edited by GeorgeP; 21-01-2011 at 19:34.
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 19:38
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

[quote=GeorgeP;297703]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα μπορουσα να γραψω σεντονι αλλα πρωτον το νημα δεν ειανι για τα φαρμακεια και δευτερον δεν θελω να χαλασει η φιλικη μας σχεση. Οπως και να το κανεις αυτα τα θεματα αν δεν υπαρχει η ψυχραιμια να τα δεις καταματα τοτε οτι αντιθετο ακους στρεφεσαι εναντιον του λεγοντα αυτα!!!!
Αλλα μην ονειρευεσαι φιλε μου, οπως εγω δεν πιστευα οτι θα βρεθω ποτε στην ανεργια και βρεθηκα ετσι κι εσυ μην εχεις αυταπατες οτι τα ταχι δεν θα συνεχισουν να ειναι οπως ηταν, οι μηχανικοι, δικηγοροι, φορτηγατζηδες κ.λ.π. το ιδιο, ετσι και το φαρμακειο σε 15-20 ημερες θα ειναι τελειως αλλιως οσο και να μην το θες!

Καλως? Κακως?

Kαι γιατί καλέ μου φίλε,
να μην ισχύει ό,τι ακριβώς ισχύει και στην Ευρώπη;

.
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 19:53
Senior Member

[quote=GeorgeP;297703]
Απόσπασμα:

Καλως? Κακως?

σκεψου να μη σου ειχα εξηγησει και κατ ιδιαν πως εχουν τα πραγματα τι θα γραφες
τα πραγματα στα φαρμακεια(σε οσα απ αυτα επιβιωσουν)σιγουρα δε θα ναι οπως πριν...,αλλα να σαι σιγουρος οτι αυτο θα ειναι προς ωφελος μονο του κεφαλαιου και των μεγαλοβιομηχανων και οχι των πολιτων,φαρμακοποιων και μη...
παντως οχτρος σου δεν προκειται να γινω επειδη σε εχω γνωρισει κι απο κοντα και ξερω οτι δεν εισαι κακοπροαιρετος!
αντιδραστικος μπορει,παναθηναικος σιγουρα,πρασινοφρουρος σιγουροτατα...,αλλα κακος με τιποτα!
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 19:55
Senior Member

[quote=Arkas;297705]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαι γιατί καλέ μου φίλε,
να μην ισχύει ό,τι ακριβώς ισχύει και στην Ευρώπη;

.
ελα ντε ρε δημητρη...!εμεις αυτο ζηταμε...,αλλα που!
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 20:24
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

[quote=GeorgeP;297703]
Απόσπασμα:

Αλλα μην ονειρευεσαι φιλε μου,ποτε οπως εγω δεν πιστευα οτι θα βρεθω στην ανεργια και βρεθηκα ετσι κι εσυ μην εχεις αυταπατες οτι τα ταχι δεν θα συνεχισουν να ειναι οπως ηταν, οι μηχανικοι, δικηγοροι, φορτηγατζηδες κ.λ.π. το ιδιο, ετσι και το φαρμακειο σε 15-20 ημερες θα ειναι τελειως αλλιως οσο και να μην το θες!

Καλως? Κακως?

αυτο δεν το καταλαβαινω φιλαρακι.......καλως και ευτυχως που βρεθηκες στην ανεργια και θα βρεθουν οι φαρμακοποιοι,δικηγοροι,ταξιτζηδες;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 22:11
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε ρε φούστη μου;
Εδώ προσπαθούν να επιβάλλουν ότι ΔΕΝ ισχύει στην υπόλοιπη ΕΕ.
Παντού τα επαγγέλματα υγείας είναι κλειστά, κυρίως υπό την έννοια του πληθυσμιακού κριτηρίου.

Εδώ μπορεί καθένας να ανοίξει το "μαγαζί" του όπου θέλει, στη Γερμανία ΟΧΙ.

ΣΤο θέμα με τους φαρμακοποιούς, αν δεν κάνω λάθος τίθεται και ζήτημα ωραρίου. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα είναι υποχρεωτικό να ανοίγουν όλα 9 με 9 τις καθημερινές και τα Σάββατα. Ντινόπουλε;;

Για τα εμπορικά το ωράριο λειτουργίας είναι υποχρεωτικό ή καθορίζεται από τους οικείους εμπορικούς συλλόγους.

Στο δικό μου επάγγελμα, κάπου λέει ο κανονισμός ότι τα οδοντιατρεία δεν επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τις επίσημες αργίες του κράτους. Αν πονά δηλαδή ο ασθενής μου, θα του πω, δε μπορώ ρε μεγάλε, μου το απαγορεύει ο σύλλογος....

Προφανώς θα γίνει της κακομοίρας, υπό την έννοια, ότι ακόμη κι αν δε γίνει υποχρεωτικό το ωράριο, λόγω ανταγωνισμού θα ανοίγουν όλα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος οικονομικό και προσωπικό.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, θα το πω άλλη μιά φορά.
Οι άχρηστοι-προδότες που μας κυβερνούν θέλουν να διαλύσουν τη ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας, τη μεσαία τάξη. Οταν μας εξαντλήσουν, θα μας πουλήσουν το ξεπούλημα για σωτηρία!
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2011, 23:13
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

καραγκιοζηδες ηταν ολοι τους!!το mega οντως το εχει παρακανει
Reply With Quote
Παλιό 22-01-2011, 01:16
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε ρε φούστη μου;
Εδώ προσπαθούν να επιβάλλουν ότι ΔΕΝ ισχύει στην υπόλοιπη ΕΕ.
Παντού τα επαγγέλματα υγείας είναι κλειστά, κυρίως υπό την έννοια του πληθυσμιακού κριτηρίου.

Εδώ μπορεί καθένας να ανοίξει το "μαγαζί" του όπου θέλει, στη Γερμανία ΟΧΙ.

ΣΤο θέμα με τους φαρμακοποιούς, αν δεν κάνω λάθος τίθεται και ζήτημα ωραρίου. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα είναι υποχρεωτικό να ανοίγουν όλα 9 με 9 τις καθημερινές και τα Σάββατα. Ντινόπουλε;;

Για τα εμπορικά το ωράριο λειτουργίας είναι υποχρεωτικό ή καθορίζεται από τους οικείους εμπορικούς συλλόγους.

Στο δικό μου επάγγελμα, κάπου λέει ο κανονισμός ότι τα οδοντιατρεία δεν επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τις επίσημες αργίες του κράτους. Αν πονά δηλαδή ο ασθενής μου, θα του πω, δε μπορώ ρε μεγάλε, μου το απαγορεύει ο σύλλογος....

Προφανώς θα γίνει της κακομοίρας, υπό την έννοια, ότι ακόμη κι αν δε γίνει υποχρεωτικό το ωράριο, λόγω ανταγωνισμού θα ανοίγουν όλα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος οικονομικό και προσωπικό.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, θα το πω άλλη μιά φορά.
Οι άχρηστοι-προδότες που μας κυβερνούν θέλουν να διαλύσουν τη ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας, τη μεσαία τάξη. Οταν μας εξαντλήσουν, θα μας πουλήσουν το ξεπούλημα για σωτηρία!
γιαννη το προβλημα με το ωραριο εχει ως εξης¨
τα σουπερ μαρκετς εχει υπολογιστει οτι κανουν το 60% του τζιρου τους τα σαββατα.οποτε η αγορα του φαρμακου τους ενδιαφερει μονο αν τα φαρμακεια λειτουργουν τα σαββατα.ερχεται λοιπον η πουλημενη κυβερνηση και πιεζει ν ανοιγουν τα φαρμακεια τα σαββατα καθως και τις δευτερες και τεταρτες που ο κοσμος πηγαινει σ αυτα για τα ψωνια του.το ποσο φωτογραφικο ειναι αυτο φαινεται απο το οτι και καλα λενε ν ανοιγουν οσοι θελουν...!πραγμα που δειχνει οτι δεν τους ενδιαφερει η θεωρητικα καλυτερη εξυπηρετηση του κοσμου αλλα η ομαλη εισαγωγη του φαρμακου σε σουπερ μαρκετς κολοσσους!
να συμπληρωσω οτι η ζητηση του κοινου καλυπτεται και με το παραπανω απο τα εφημερευοντα φαρμακεια.
μην ξεχναμε οτι με αυτον τον τροπο και μονο απ τις αλλαγες στο ωραριο θα κλεισουν τα περισσοτερα φαρμακεια στις γειτονιες αδυνατωντας να συντηρησουν τον αριθμο υπαλληλων και τα λειτουργικα εξοδα για τις απαιτουμενες ωρες λειτουργιας...

αυτο που λες ειναι το νοημα φιλε...,πανε να ισοπεδωσουν τη μεσαια ταξη...!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης