![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν το έσβησε ο Κωστακης --Απλα έιμαι πολύ γρήγορος και δεν με φτανει!!!![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελα μου όμως,
που όταν κάποιοι ανορθόγραφοι γράφουν.... κάποιοι γραμματιζούμενοι πάνε να κρυφτούν..... Τώρα βέβαια τι νόημα έχει το νήμα..... Απαντάμε όμως και σχολιάζουμε οι παπάρες!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
....γιατι είναι σαν την μπύρα..
....γιατι έτσι τους αρέσει..
|
|
|
|||
|
|||
συνονοματε,αυτη ειναι σωστη, χιουμοριστικη, σατυρικη απαντηση σε ενα θεμα που δεν εθιξε κανεναν οταν ανοιχτηκε, αλλα προκαλεσε καποιους να αναλαβουν το ρόλο του συνηγορου των αδυνατων κανοντας μαλιστα και προσωπικη επιθεση με αναληθη στοιχεια. (σημειωση: για οσους εχουν διαβασει τους κανονες λειτουργιας του φορουμ, αυτο συνεπαγεται διαγραφη) Καληνύχτα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην κρίνεις για να μην κριθείς !!! Είναι κρίμα γιατί είσαι και εκπαιδευτικός...... Καλημέρα. Last edited by frits; 12-02-2011 at 01:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Και διαγραφή στους συνήγορους...... |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα να πω έλεος η θα παραξηγηθώ!!!
Τι νήμα και αυτό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν έσβησα τίποτα Βάγγο μου...
![]() ... απλώς ο ΒΑΣΟΦΡΑΣ... έκανε edit το κείμενο του 15' μετά την παράθεσή μου...![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε θεσσαλονικιέ σεβαστή η γνώμη σου αλλά απλά την πέταξες και εξαφανίστηκες , προφανώς για να μην αναγκαστείς να μας δείξεις σε ποιόν αναφέρεσαι και θιχτούν προσωπικότητες
Οι υπόλοιποι σου απαντάμε με κάποια λογική απάντηση που απλά δεν θίγει αλλά υπερασπίζει τους ανορθόγραφους .Και σε προσωπικό επίπεδο, σου αναφέρθηκαν για να καταλάβεις πόσο απλό είναι να γίνει το λάθος, μικρό ή μεγάλο ανάλογα τις γνώσεις του καθένα και πόσο εύκολο είναι να το δει κάποιος άλλος. Τέλος προσπάθησε να έρθεις στην θέση του ανορθόγραφου, που για κάποιον λόγο είναι έτσι, για να καταλάβεις πόσο δύσκολη κατάσταση είναι για αυτόν. Λόγο του επαγγέλματος σου, είμαι απόλυτα σίγουρος πως έχεις συναντήσει μαθητές πανέξυπνους αλλά ανορθόγραφους, τι τους φταίει ?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ειναι ελληνικα ? ε και????? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 10-08-2010 09:26 |
| Τι ειναι χειροτερο? | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 8 | 07-09-2009 10:30 |
| Πυρανιχνευτες ειναι η λυση... | Troublemaker | Διάφορα | 8 | 03-09-2009 12:32 |
| ειναι τελειως τρελοι................. | Alext | Χιούμορ | 0 | 10-07-2009 01:39 |
| Ποσο καλος ειναι ??? | bmwgogagis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-06-2009 01:33 |