![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να το βρεις γρήγορα φίλε.
|
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι να το βρεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη......
![]() ![]() ![]() ![]() μακαρι να το βρεις ![]() ![]() ![]() μετα ξέρεις...εσυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν θελεις γραψε μας αν έχει κάτι το ιδιαιτερο? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία συγγνώμη για το φόβο και τα συστήματα οργής που σας προξένησα από την αγγελία μου.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα από τους φίλους του forum νομίζοντας ότι εκλάπη το adv μου. Όσο για το παπάκι μου ήταν ένα καθημερινό εργαλείο, και έχω μπει ήδη σε διαδικασία αγοράς άλλου άμεσα. Το παπάκι που εκλάπη ήταν μαύρο με 45λτ givi μπαγκαζιέρα , δεν έχω πολλές πιθανότητες να το βρω, γιατί το έκλεψαν με κλειδωμένο τιμόνι με την κουλούρα διπλωμένη στον πίσω τροχό και σελά . Μάλλον πήγε για ανταλλακτικά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM Νίκος Παπαδόπουλος |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου εμενα μου ειχαν κλεωει ενα Grand το 2000 και πανω που το ειχα ξεγραψει και ειχε περασει κανα τριμηνο.... μπορει και τεσσερις, το βρηκαν μεσα σε ενα γιαπι πεταμενο!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλη τυχη γιατι την χρειαζεσαι με το παπι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πεις ρε ####το
![]() Μακαρι να το βρεις φιλε. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε επειδή και εγώ ήμουνα παθών πριν περίπου ένα μήνα,μου έκλεψαν το παπί κάτω από το σπίτι μου(Π.Φάληρο) το δήλωσα στην Αστυνομία και μετά από 3 μέρες με πήραν τηλέφωνο από την Ασφάλεια του Αγ. Παντελεήμονα το είχαν βρει.Αν δεν το χεις κάνει ήδη πήγαινε και δηλωσέ το στην αστυνομία και περίμενε λίγο, μπορεί να σαι τυχερός μες την ατυχία σου.Βλέπεις τα ταξί είναι ακριβά τώρα και τα καλόπαιδα παίρνουν τα παπάκια για να μετακινηθούν.
Last edited by vtheo; 26-02-2011 at 10:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Να τους κοπούν τα ######@ και να μην μπορούν να ξανακαβαλήσουν μηχανάκι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον τελευταιο καιρο 3 μηχανες βρικαμε που ειχανε κλαπει στην νικολαου φλωρου στο ψιχικο ηταν σκεπασμενες με παλια μισοσκισμενη κουκουλα στον ιδιο δρομο με μικρη διαφορα καθε φορα για κανε καμια βολτα προς τα εκει.
καποιο κλευτρονι πρεπει να μενει εκει και τησ παρκαρει πιθανων να της ετοιμαζει για ανταλακτικα. τωρα οσοι ξερουμε και περναμε απο εκει κοιταζουμε της μηχανες που ειναι σκεπασμενες με κουκουλα και προσπαθουμε να καταλαβουμε τι μηχανη ειναι οποτε οταν δουμε καποιο ποστ για μηχανη του λεμε να κοιταξει εκει. εχω να περασω καμια ευδομαδα και δεν ξερω τι παιζη. αν μπορεισ πηγενε... μαλιστα τελευταια απο το motogr ενα παιδι ειχα βαλει ποστ για ενα τουονο του ειπε ο γιος μου να παει εκει γιατι ειναι μια μοτο σκεπασμενη ετσι και ετσι που μιαζει το σχημα της με τουονο. τελικα του παιδου ηταν η κλεμενη μοτο.... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟ | newrider | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 30 | 15-12-2010 13:51 |
ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ | BOXER | Τι μας έτυχε | 30 | 13-03-2010 09:18 |
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ??? | GSakias | Γενικά - Αναβάτης | 20 | 02-03-2010 15:38 |
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Η' ΒΑΣΕΙΣ F 650 | ARGI | Ζήτηση | 0 | 23-02-2010 20:43 |
ΚΛΟΠΗ Φ.Ι.Χ ΜERCEDES 714 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 14 | 07-11-2009 06:51 |