![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνάδελφοι ,
Χθές μου κλέψανε από το Περιστέρι , φορτηγό μάρκας MERCEDES 714, χρώματος κίτρινου , με άλουμινένια κόφα (όχι μουσαμά) , υδραυλική πόρτα (Μικτό βάρος 6,7 τόνοι) και αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΖ-2508 τηλ 6936 54 2007 Ευχαριστώ Μακάριος Παναγιώτου |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έχουμε το μυαλό μας...Μακάρι να βρεθεί....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι να βρεθει συντομα Μακαριε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κάτι να μας δείξεις για να αποτυπωθεί στο μάτι και να έχουμε το νου μας;
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα έχουμε το νου μας...
|
|
|||
|
|||
![]()
θα εχουμε το μυαλο μας.Εγω σημερα παω προς Πατρα αν δω τιποτα.....
κοιτα και στα γνωστα λιμερια |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να το βρείς. Θα έχω το μυαλό μου μιας και αύριο φεύγω ταξίδι για Βόρεια Ελλάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ για την ανταπόκριση σας.
Είμαι παθών με προυπηρεσία αλλά και τυχερός γιατί εχω στο ενεργητικό μου ανευρεση της Μοτο μου το 1985 και φορτηγό μας το 2006. Εχω κάνει ήδη ενέργειες,fax σ'ολα τα τμήματα ασφαλείας Αττικής.αφισοκόληση στη πιάτσα των ταξί στο αεροδρομιο, χθες στον Ασπρόπυργο όπου βρήκα το προηγούμενο και αύριο έπεται συνέχεια. Δυστυχώς φωτογραφία δεν έχω.Το ολικό του μήκος είναι περί τα 5 μέτρα. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....καλό κουράγιο και καλή τύχη ..... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 12-12-2011 09:04 |
ΚΛΟΠΗ NEAS MOTO HAYABUSA 09 MOD | boxerakias57 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 16-10-2009 13:57 |