![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα είναι όλους αυτούς και δεν παν' να΄ναι 70 χρονών, τους έχουν κακομεταχειριστεί τόσο πολύ οι γονείς τους, σωματικά και ψυχικά που είναι κατεστραμμένοι τελείως πια. Γι αυτό όχι να μην ακουμπάτε ποτέ τα παιδιά σας, αλλά να προσέχετε και πως τα κάνετε να αισθάνονται με αυτά που τους λέτε. Ξέρω πχ κοπέλα 30 χρονών σαν τα κρύα τα νερά και επειδή ο πατέρας τής της έλεγε και της λέει ακόμη "πως είσαι έτσι παιδάκι μου" νιώθει σαν σκουπίδι, το λέει σε κάθε ευκαιρία και ξεσπάει με διάφορους αυτοκαταστροφικούς τρόπους. Ξέρω άλλον που τον έβριζε η μάνα του συνέχεια και καίει γάτες με οινόπνευμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μόνο που του άξιζε ήταν να τον πιάσεις και να του ανοίξεις το κεφάλι στα δύο..
Κάτι όμως που σωστά δεν έκανες για πολλούς λόγους.. Ουσιαστικά όλους αυτούς δεν μπορούμε να τους κάνουμε τίποτα.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Που να τον πάνε 4 τον αλήτη !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Η σωστότερη παρατήρηση και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Από το κύταρο που λέγεται οικογένεια ξεκινούν όλα. Βέβαια για να δουλέψει κάτι τέτοιο, βασική προϋπόθεση είναι το περίφημο "Γνώθι σ' αυτόν"!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι αδικημα και εχει αυτοφορο
|
|
|
|||
|
|||
|
Το έχουμε ξαναπεί...
Μερικά πράγματα έτσι είναι και δεν αλλάζουν. Μερικοί "άνθρωποι" έτσι έμαθαν, έτσι συμπεριφέρονται (το τρομακτικό βέβαια είναι ότι αυτοί οι "άνθρωποι" ψηφίζουν και συναποφασίζουν έτσι εμμέσως για τον τόπο αυτό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...). Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως είναι να κινούμαστε εμείς "σωστά" (στο μέτρο τουλάχιστον που ερμηνεύεται αυτή η λέξη για τον καθένα μας) και το κυριότερο να το μεταδίδουμε στα παιδιά μας. Μόνο έτσι μπορεί να γύρει ίσως η μπαλάτζα και δει άσπρη μέρα το "μαγαζί" που λέγεται Ελλάδα. Και αυτό γίνεται μόνο δια του παραδείγματος και όχι δια του "λέγειν" και άλλα κάνω απο πίσω... τα παιδιά δεν είναι χαζά... |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=gemara;344572]Το θέμα είναι όλους αυτούς και δεν παν' να΄ναι 70 χρονών, τους έχουν κακομεταχειριστεί τόσο πολύ οι γονείς τους, σωματικά και ψυχικά που είναι κατεστραμμένοι τελείως πια. Γι αυτό όχι να μην ακουμπάτε ποτέ τα παιδιά σας, αλλά να προσέχετε και πως τα κάνετε να αισθάνονται με αυτά που τους λέτε.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και αλατσι στις πληγες!και να τον βαρας με το καδρονι που εχει μπροκες!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() επρεπε να αντιδρασεις και να του βαλεις το μαδερι στον ####.....σε τετοιες περηπτωσεις μπενεις στην μεση διχως δευτερη σκεψη. Μονα τους ειναι αδυναμα θελουν την βοηθεια μας.....Ισως το ποιο σωστο (για να μην μπλεξεις) θα ηταν να τον κοπαναγες χωρις να του πεις κουβεντα....μου εχει τυχει φαση με νταλικερη στο ποταμι που κατεβηκε με το μπουλονοκλειδο της νταλικας να διρει εναν παπου. Τον κοπαναγα με ολη μου την δυναμη μαζι με αλους δυο που σταματησαν
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | napgeo | Ανέκδοτα | 9 | 15-02-2011 15:34 |
| H ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... | MARK | Χιούμορ | 8 | 09-03-2010 03:28 |
| '' Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ '' | MARK | Αθλητισμός | 0 | 04-12-2009 22:35 |
| Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | MARK | Αθλητισμός | 11 | 19-11-2009 06:55 |
| ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | boxerakias57 | Γενικά - Αναβάτης | 33 | 23-10-2009 20:48 |