![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ NA KANΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
![]() ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΟΥΔΕΤΣΙ,ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑΣ ####### ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ...!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ," ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..."(ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ...) ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ"ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ"ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΙΝΙΑΡΟΝΤΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...!!!! ΜΠΛΟΚΑΡΑ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ "ΜΠΛΕΞΩ" ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΟ... ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ... Last edited by HERC; 23-03-2011 at 18:15. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Τι να σχολιάσει κανείς... Όσο τα καθάρματα δεν πάνε φυλακή δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτές τις άρρωστες νοοτροπίες. |
|
|||
|
|||
![]() Βγάλε το κινητό και τραβά τον αλήτη και δώστο σε κανένα κανάλι να σφίξη ο ####ς του .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα έπρεπε να του πάρεις το νούμερο και να το δώσεις στην αστυνομία
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να του κάνουν τι??? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα τον κοπάναγα με το ίδιο καδρόνι και θα το ευχαριστιόμουν κιόλας..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κάφρος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το ιδιο καδρονι , να τον χτυπανε τεσσερις ...μεχρι να βγαλει αιμα απο τα αυτια .και μετα οταν περασουν δυο τρεις μηνες και γινει καλα μια απο τα ιδια ...
|
|
|||
|
|||
![]()
αχ να το ειχα μπροστα μου αχ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοί οι τύποι είναι θρασύδειλοι. Για το τίποτα βγάζουν το περίστροφο. Δυστυχώς η μαγκιά τους μετριέται με το νταηλίκι.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | napgeo | Ανέκδοτα | 9 | 15-02-2011 14:34 |
H ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... | MARK | Χιούμορ | 8 | 09-03-2010 02:28 |
'' Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ '' | MARK | Αθλητισμός | 0 | 04-12-2009 21:35 |
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | MARK | Αθλητισμός | 11 | 19-11-2009 05:55 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | boxerakias57 | Γενικά - Αναβάτης | 33 | 23-10-2009 19:48 |