![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο ρε καλοπαιδα παντα τετοια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
super...παντα τέτοια...:sm5::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά η πιο όμορφη, γεμάτη, ευχάριστη μονοήμερη εκδρομή που έχω κάνει!
Η ιδέα του Στράτου τ έ λ ε ι α, οι εμπνεύσεις & οι διαδρομές του Χάρη α π ί θ α ν ε ς, οι οδηγικές ικανότητες και η ε μ π ε ι ρ ί α του Μάκη (και του Χάρη που έδινε ρυθμό) έκαναν εμένα και το Στράτο που "καταφέρναμε" να ακολουθήσουμε, να αισθανόμαστε έτοιμοι για το 36ωρο ![]() Παιδιά, σας ευχαριστώ πολυ για την παρέα & το δωρέαν μάθημα οδήγησης ![]() Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα, στο δρόμο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το δάσος, all the money!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
499.9χμ έγραψε το ζουμο, όταν έφτανα σπίτι μου
![]() Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά από τη Γλυφάδα είχαν κάνει 750χμ όταν έφτασαν σπίτι τους, διαδρομή χορταστική και αξιοπρεπής ![]() Πολύ γεμάτη διαδρομή οδηγικά, είχε από όλα μέσα, μα το πιό πολύ ήταν η παρέα! Στράτο, Αντώνη, Μάκη χάρηκα πολύ που συνταξιδέψαμε! Καλή η μοτοβόλτα αλλά αν έχεις και καλόκαρδη και χεράτη παρέα, ακόμα καλύτερη ![]() Με τον Αντώνη έχουμε συνταξιδέψει πολλές φορές, είναι πλέον μπρο και καλό τιμόνι. Η έκπληξη ο κεφάτος και ομιλιτικότατος Στράτος και ο γελαστός και λιγομίλητος Μάκης! χεράς αλλιώτικος, με το μπαμπάκι, τσαααακ, εκεί που έχεις πέσει στη στροφή και λες να ανοίξω λίγο ακόμα, τσααακ... και δεν καταλαβες τι σε προσπέρασε ![]() ρεσπέκτ Μάκη. Λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά λόγια που έγραψες Στράτο, για το άτομο μου ![]() ![]() Όσους γνώρισα μέχρι τώρα από το φόρουμ είναι όλοι καλά παιδιά... Δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο, όλοι ίδιοι είμαστε! Αν θυμόμαστε να μην κάνουμε στους άλλους ότι μας ενοχλεί εμάς..αυτό είναι.. Επίσης ευχαριστώ ιδιαιτέρως και για την πρόσκληση την Αντωνία, με τιμάτε, έστειλα και πμ ![]() Συνοψίζοντας θα ήθελα να πω ότι πρέπει να βολτάρουμε όποτε μπορούμε... με χεράτη και καλόκαρδη παρέα ![]() \/ \/ \/ ______________________________________________________________ Κάτι ψήνετε και θα τα πούμε για Ιούνιο, Σάββατο απόγευμα-Κυριακή.. Βουνό και θάλασσα..να πάρω μιά τελευταία υπογραφή και το βγάζω.. Αν δουλέψει θα γίνει του "Συρράκου" και στον Πάρνωνα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απλά να προσθέσω: "κι ας κάνουμε στους άλλους αυτά που θα μας άρεσε να μας κάνουν" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1, οταν υπάρχει δυνατότητα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε φιλαράκια ,αυτά είναι τα ωραία !! Η καλή παρέα και η χαρούμενη διάθεση που υπάρχει σε αυτό το FORUM !!! Ωραία βόλτα αδέρφια !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...κι εγώ...αλλά μην το φωνάζεις
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eurotrip 2010 .... Ότι να ναι !!!!! | PANOS V | Ταξίδια στο εξωτερικό | 33 | 22-03-2011 12:09 |
Νομίζατε ότι βλέπατε πεφταστέρια??? | gepol | Αστεία Video | 10 | 08-02-2011 20:32 |
Συγγνώμη, μέχρι τώρα ήμουν ο πατέρας σου, αλλά τώρα δεν είμαι... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 11 | 09-05-2010 04:03 |
Πόσο λέει ότι στοίχισε ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 06-12-2009 20:18 |
Noμίζετε ότι ξέρετε....ότι; | Alext | Χρήσιμα | 6 | 26-06-2009 15:15 |