![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() . ![]() Ενδιαφέρον έχουν: Κόστος κατασκευής: 28.000 €/το μέτρο - 278.000 €/το μέτρο ![]() Κατασκευαστικός ρυθμός: 1 μέτρο την ώρα - 1 πόντος την ώρα ... ![]() (ούτε ταχύτητα σαλιγκαριού, δεν πιάσαμε .... ![]() . .
|
|||
|
|||
![]()
Τουλάχιστον εμείς σε όλη την διαδρομή, έχουμε για θέα μπλέ θάλασσα!!!
![]() Είναι απίστευτοι πάντως οι ρυθμοί και τα κονδύλια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ, αν και δεν ξέρω σε τι βάθη και ρεύματα αναφέρεται η κάθε μία.
Για φαντάσου όμως να ήμουν... κίτρινος!!!! Μπρρρρρρρρρ |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι εννοείς κίτρινος και όχι κιτρινόμαυρος!! ...τι είσαι είπαμε στο Κινέζικο ωροσκόπιο;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσθέστε και τις μίζες.Στην Κίνα όταν τους πιάνουν τους σκοτώνουν.Εδώ όταν τους πιάνουν λένε ότι και λίγα πήραν και ότι είναι και νόμιμα.
Βλέπε και σύμβαση αεροδρομίου Σπάτων. |
|
|||
|
|||
![]()
καπου ειχα διαβασει,οτι το κοστος ηταν τεραστιο,λογω των αντισεισμικων κατασκευων κλπ.μαλιστα οι πυλωνες νομιζω οτι ΔΕΝ ειναι κολλημενες στον βυθο αλλα σε περιπτωση ισχυρου σεισμου κουνιουνται ή κατι τετοιο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην συγκρίνετε τα μεγέθη. Δεν έχετε λάβει υπ όψιν πόσοι κατάδικοι δούλεψαν δωρεάν, πόσοι φοιτητές έκαναν την υποχρεωτική/απλήρωτη πρακτική τους και πόσοι πωλήτες εργάστηκαν ''εθελοντικά'' στο Εργο αυτό και υπό ποίες συνθήκες.
|
|
|||
|
|||
![]()
σωστος....................
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, έχω δουλέψει υπό το καθεστώς αυτό (όχι βέβαια το κινέζικο) όταν σπούδαζα και έχω στρώσει σιδηροδρομική γραμμή, παρά του ότι ήμουν ξένος υπήκοος και δεν πληρώθηκα φράγκο. Αν μπορούσα ας έκανα και αλλιώς.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο μεγάλη είναι η Αφρική | syan | Κόσμος | 9 | 09-09-2009 10:21 |
Πόσο συχνά την σηκώνετε? | doukas tasos | Φροντίδα | 28 | 25-08-2009 15:09 |
Tί λέει μια γυναίκα και τί ακούει ο άντρας | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-06-2009 13:07 |
Noμίζετε ότι ξέρετε....ότι; | Alext | Χρήσιμα | 6 | 26-06-2009 15:15 |
τα λέει όλα... | george1968 | Ανέκδοτα | 12 | 10-03-2009 19:00 |