![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα παντως αν μου έκλεβαν την χοντρη θα ήθελα να ήλπιζα ότι ίσως και κάποιος αστυνομικός να το σταματήσει το λαμόγιο που την έφαγε και όχι να λέω σιγά μην ελέγξουν BMW σιγά μην σκεφτούν ότι είναι κλεμένη.(υπάρχουν και κλέφτες με το κράνάκι τους και κιριλέ ντιμένοι,δεν είναι χαζοί)
Α και το κόλπο φοράω κράνος για να μην με σταματάνε γιατί δεν έχω δίπλωμα ή ασφάλεια το κάνουν αρκετοί γνωστοί μου....οπότε το κράνος προσωπικά για μένα δεν λέει κάτι. Όσον αφορά τα κόμπλεξ στο σύνολο των περιπτώσεων τα έχει ο πολίτης.Εμένα αν με έλεγχαν και διαπίστωνα ότι το κάνουν για να δούνε το μοτόρι μου θα χαιρόμουν πάντως και ας έχανα για 2 λεπτά τον χρόνο μου. Απλά θα μάθαιναν ... γιατί Boxer....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Αστυνομικοί νομίζω καλούνται να επέμβουν και
σε πιό ''λεπτές'' υποθέσεις, όπως ηλεκτρονικού εγκλήματος, σε θέματα ανηλίκων ή ακόμα και εμπορίας ανθρώπων . . Δε νομίζω πως υπάρχει χώρος για κασκαντέρ κομάντο και ακροβάτες,σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Διάβασα καλά η πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο. Τους τραβάει η ομορφιά η αξία της μηχανής, Σε άλλο επειδή είναι ακριβή η μηχανή, Μήπως ζηλεύουν επειδή καβαλάω bmw, κλπ… ------------------------------------------------------------------ Δηλ τώρα τι εξήγηση να δώσω ο έρμος.. Μήπως πρέπει και να ξεκαβαλήσετε λίγο. Έχετε περάσει στο μυαλό σας ότι είστε υπεράνω όλων ακόμη και του Νόμου???. Δηλ. ο κάτοχος μιας τόσο ακριβής μηχανής πρέπει να είναι υπεράνω των πάντων, ακόμη και των Γιαπωνέζικων. Ήμαρτον Θεέ μου και έρχεται Σαββατοκύριακο… |
|
|
|||
|
|||
|
Κανείς δε μίλησε για υπεράνω του νομού αλλα για τήρηση του νομού !
Τώρα για τις λεπτές υποθέσεις μπορούν να έχουν ιδιώτες με σπουδές ή ακόμη και πρώην χάκερ κτλ όπως πολλές Αστυνομίες του κόσμου ! Τώρα για το κόμπλεξ του πολίτη ,ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε!!! Τώρα για πιο καλάμι και πιος έχει το κόμπλεξ διακρίνεται ξεκάθαρα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
το μαμισαμε το νηματακι |
|
|
|||
|
|||
|
να βαλει υγραεριο να την κινει πιο συχνα...!
|
|
|
|||
|
|||
|
(ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι
ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε) δηλαδη μενει μεσα;θα σκουριασει και η φεραρι,εγω παντως την δικια μου την φεραρι την βγαζω καθε μερα για βολτιτσα δεν φοβαμαι τους αστυνομικους,εκει πανω που ειμαι δεν με φτανουν κιολας....................η μηπως να σοβαρευτω και να ξεκαβαλησω μην μου μπει και πουθενα...............τι αλλο θα διαβασω εδω......
Last edited by GsDakar; 05-05-2011 at 22:47. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 19:51 |