![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και με το MZ περναγα απο παντου, και με το τρανσαλπ και με τα δυο Βαρα μου . Απλα με το GS το φχαρηστιεμαι περισσότερο. Αν προσεξετε την πρωτη φωτο ειμαι ο γυρισμενος πλατη δεξια δεξια, και το GSΑ μου ακριβως μπροστα μου (οχι το κιτρινο). Φαινεται λιγο η ποδια του. Ωραια που μου την θυμησες την βολτα Varaderista.180km χωμα, στον Ταυγετο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνοι, ολα σπανε, αλλα το Βαραντερο ειναι πιο ψηλο, πιο ξανθο, με πιο ωραιες καμπυλες και κουνιεται αισθησιακοτερα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για μηχανάκι μιλάμε ......... όχι για π@υτ@να ............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ντινόπουλε σε προλάβανε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε παρακαλώ μην γράφεις τέτοια εδώ. Και τα Honda σπάνε και ειδικά τα vara. Απλά εμείς είμαστε άτυχοι που δεν έχουμε δεί. Καλό σου απόγευμα |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=napgeo;386111]
Απόσπασμα:
Κάνουμε και χούμορ κύριε Νάπο, έ… Απόσπασμα:
Άλλο η γκέισα άλλο η... Μέρκελ πασά μου. Αν και πιστεύω ότι ωραιότερο μηχανάκι από την GS δεν υπάρχει. Ένας από τους λόγους, που την αγόρασα κιόλας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τώρα που τελειώνει το χιούμορ και αρχίζει η κόμπλα, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα κρίνουν
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν σε βρίσκω μεγαλόψυχο, ως BMW owner. Έχουν που έχουν Honda, τούς λες κι αυτά, τούς χώνεις ένα επίπεδο βαθύτερα. Σε λίγο θα έρθουν όλοι για scuba. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
... ... ... ... ...να αυτό ήταν χιούμορ. |
|
|||
|
|||
![]() Έτσι BMWέδικο. Με λίγη δόση 'υπεράνω'. Αλλά μην τους σκοτώνεις. Τους θέλουμε τους πελάτες. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 20:13 |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |