![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ηρακλειοτακια σκεφτεται κανενας σας να παει στο καζανι?? Γιατι το συζηταμε να ερθουμε απο Χανια εγω και ο Γιαννης spitiko.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη μας καλέσανε τα παιδια αλλα αύριο έχω γάμο στην Νεάπολη και δε ν θα μπορέσω πιθανόν απόψε που θα σμιξουμε στο σπίτι μου για ζέσταμα να κανονιστή κάτι
|
|
|||
|
|||
![]()
Να καλωσορίσουμε τον Θανάση στο Ηράκλειο παιδια σας περιμένουμε στο σπίτι αποψε
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως τους δεχτηκατε παιδια...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Aυτά είναι τα ωραία ... καλά να περάσετε φιλαράκια ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα βρισκόμαστε στο καζάνι αύριο από τις 13:00-13:30 περίπου, καλοδεχούμενοι όσοι τα καταφέρετε. Υπενθυμίζω οτι τηλέφωνο επικοινωνίας βρίσκεται στο προφίλ μου. Καληνύχτες (καλημέρες δηλαδής εδώ που τα λέμε... ![]() Last edited by Μαρίλυ; 29-10-2011 at 02:54. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και με την ρακί δεν τα χω καλά λόγω προηγούμενων πριν χρόνια η παρέα σας θα ήταν σούπερ. Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Η παρέα ήταν όμορφη η ρακί γλυκόπιοτη ο Θανάσης και η Μαρύλι ταξιδευτές, μας ταξίδεψαν μέσα από τις εμπειρίες τους, τα Ηρακλειωτάκια όπως πάντα αστέρια
Δυστυχώς έχω δεσμεύσει για σήμερα και τον Γιάννη Yhs για τον γάμο στην Νεάπολη βλέπετε είναι άριστος φωτογράφος και έτσι δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε στο καζάνι Μαρύλι και Θανάση black Hook χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε πάντα με το καλό να σμίγουμε και μερικές φώτο ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι βρίσκω πολύ καλή πρόταση..άσε που έχω καιρό να πάω σε καζάνι.... Μάλλον Νίκο θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Μανόλη θα έχουν έρθει και τα παιδιά από Χανιά spitiko , imar να βρεθήτε να πάτε
κάτσε να βάλω και άλλες φώτο από τα χθεσινά ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΘΗΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 46 | 14-03-2011 13:40 |
ΚΟΚΤΕΙΛ | Alext | Κόσμος | 5 | 08-09-2009 10:46 |